Witam chcę podpiąć komputer pod telewizor LCD i wyświetlać klientom na nim wizualizacje danego produktu żeby widzieli jak dany produkt wygląda jak to zrobić jakieś oprogramowanie do tego ??
Kabel komputer-ekran + prezentacja PowerPoint - takie proste
No wszystko ok tylko jak zrobić żeby na tv nie był widoczny cały pulpit z komputera tylko np. sama prezentacja lub wskazana prze zemnie treść ??
Cześć
Nie wiem z jakiego systemu korzystasz ale np. w Windows 7 wystarczy wcisnąć kombinację klawiszy Win + P i wybrać opcję Extend.
Dzięki temu na ekranie komputera będziesz mieć widoczny Pulpit a na drugi ekran będziesz mógł przenieś okno z prezentacja.
Gotowe.
Przeczytaj: Wydajniejsza praca i lepsza rozrywka dzięki zastosowaniu wielu monitorów.
A czy w ten sposób bd mógł wskazać np. dane zdjęcie ??
Cześć
Wystarczy “przeciągnąć” je na drugi ekran
Na drugim ekranie będziesz mógł wyświetlić sobie samo zdjęcie, prezentację PowerPoint, dowolny dokument etc. niezależnie od pierwszego ekranu.
Ok Dzięki tylko powiedz mi która to jest opcja bo jak wcisnę Windows +p to mam tylko komputer,duplikuj ,rozszerz,i tylko projektor ?
Cześć
Rozszerz Zresztą wszystko masz opisane na stronie do której link podałem wyżej.
Herbie ,
Proszę zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.