Wizyta w serwerowni DP

Witam,

na zlocie była mowa, że zostanie zorganizowana “wycieczka” do serwerowni vortalu. Jeżeli mnie pamięć nie myli miał odbyć się konkurs (którego zwycięscy mieli by ten zaszczyt) albo osoby z Wrocławia miały mieć taka możliwość. Chciałbym zapytać kierownictwo czy ten pomysł poszedł do lamusa czy też trzeba cierpliwie czekać?

Pozdrowienia

Jeśli dobrze pamiętam to podczas Zlotu była mowa o tym, że “może” i “kiedyś” :wink: Tak więc może kiedyś :stuck_out_tongue: I raczej już nie w tym roku :stuck_out_tongue:

dawno było, takich szczegółów nie pamiętam hehe ;):stuck_out_tongue:

przypuszczam, że w tym roku nie zdążycie :wink: ale na pewno wiele osób będzie chętnych :smiley:

POZDRAWIAM Krogulec`a oraz WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH I CZYTAJĄCYCH FORUM

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU - szampańskiej zabawy :D:)

Taaa… :ziew:

Swoją drogą nie rozumiem co może być ciekawego w wycieczce do serwerowni…

Ale może po prostu się nie znam :stuck_out_tongue:

serwery :stuck_out_tongue:

Jak kogoś jara kupa kabli, patch paneli, parę wypasionych bud w roli serwrów i klimatyzacja to może być to atrakcyjne 8)

Choć chyba główną atrakcją będzie spotkanie z członkami redakcji

:slight_smile:

mnie tam by jarała taka wycieczka fajnie pooglądać takie switche patch panele oraz routery i dowidzieć się jakich firm sprzęt sie tam znajduje :smiley: :smiley:

devil33 , m.in Cisco, HP, Intel. Polecam obejrzeć prezentację: dobreprogramy od kuchni. :slight_smile:

wow jak cisco to super sprzet pierwsza klasa sam teraz robie ccna 2 drugi semestr standardu CISCO

a wasza serwerownia znajduje sie na ul. Swietochowskiego 11A ??

To co to jest 2 semestr :mrgreen: - jeszcze powiedż, że na WSIS :mrgreen:

Witam z… rana :smiley:

…Ludziska by sie ucieszyły ,jak by zobaczyły te kabelki :mrgreen:

dodać do tego konkursik ,gratka jak nic . . .

Tak więc teraz pozostaje czekać na konkurs :slight_smile:

niesty nie na WSIS lecz w technikum w mojej skromnej miejscowości

Jakbyś widział coś takiego na codzień to by Cię to nie jarało. Codziennie u siebie w pracy to oglądam i uwierz mi, ze to nic nadzwyczajnego.

Mialem kiedyś praktykę w jednej firmie dostarczającej internet i serwerownię widziałem - nic ciekawego - pełno sprzętu, a wszystko buczy aż łeb boli.

Łeeee też widziałem takie coś na żywo :stuck_out_tongue:

Też uważam, że to nic ciekawego…

Nawet Mainframe widziałem i jakiegoś większego wrażenia na mnie nie zrobił :stuck_out_tongue:

No ale faktem jest to, że o takiej nagrodzie była mowa na zlocie :stuck_out_tongue: wiec czekamy, czekamy :smiley:

ok też widziałem serwerownie Uniwersutetu zielonogórskiego ale czy widział ktoś strukture całej sieci tak dużego serwisu jakim jest dobreprogramy.pl