Włączenie usług Windows 10

Witam! Mam zainstalowanego windowsa 10 na laptopie ale coś mnie skusiło aby go przyspieszyć i niefortunnie wyłączyłem wszystkie usługi Windows i dałem na start selektywny.Niestety po ponownym uruchomieniu systemu nic niemożna otworzyć bo jest tylko tapeta a na niej ikona tylko do wyłączenia sytemu.Próbowałem za pomocą dysku do naprawy systemu przywrócić system ale to nie pomaga.Prawdopodobnie trzeba coś wpisać w rejestrze ale nie wiem co i jak.Proszę o pomoc bo formatowanie dysku nie wchodzi w grę z uwagi na ważne dane na dysku.

A co się dzieje?

http://www.download.net.pl/jak-uruchomic-windows-10-w-trybie-awaryjnym/n/7053/

Nic nie można zrobić klawiszami.Zrobię zdjęcie i pokażę co jest po uruchomierniu.

Uruchamiasz przykładowo z płyty DVD z W10 i co się dzieje?

Daj zdjęcia

A nie możesz odpalić Flaga+R, wpisać “msconfig” i włączyć te usługi spowrotem?

Odpalić flagi +R nie da się odpalić.Kiedy uruchamiam z płyty i wpisuję “msconfig” to jest nfo a jakimś błędzie ale ja z anglika to nic nie znam.

Tak wygląda ekran laptopa po włączeniu i nic nie można dalej zrobić.

W niektórych laptopach np: Lenovo tryb awaryjny włącza się specjalnym przyciskiem. Podaj producenta
i model laptopa.

Przepraszam Lenovo G580.A HP to z niego obecnie korzystam.

W tym laptopie jest przycisk na którym jest symbol wygiętej strzałki (przycisk ten znajduje się obok przycisku zasilania). Uruchom komputer tym przyciskiem. Będziesz miał wybór uruchomienia. Spróbuj uruchomić tryb awaryjny. Wykonaj to co napisał Apostoł.

dobry wieczór codin mam pytanie czy w końcu naprawiłeś i czy byś móg napisać jak bo ja to samo mam i nie mogę naprawić. Odpisz