Szukam tipsów, kodów lub trainerów do Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2 :mrgreen: Chodzi mi głównie o zwiększenie limitu punktów dowodzenia - chcę stworzyć duuużą armię a ten limit jakoś mi to utrudnia Z góry dziękuję za pomoc
Z tego co wiem do tej gry nie ma tipsów. A co do trainerów to nie wiem, bo nie używam. Poza tym to tworzenie wielkiej armii jest bezsensu. Trzeba by mieć super komp żeby to pociągło, no chyba, że grasz w niskch detalach.
Ja gram na full detalach w 1024 x 768 i mi nie tnie :roll:
A o to się nie pytałem :roll: :?
Znalazłem trainera na gryonlie ale on z moją wersją nie działa - wyrzuciłem 1.22 za sms’a
Czekam na pomoc z góry dzięki
Poco ci trainery albo kody?Jeśli chcesz trainer to zobacz jaką masz wersje i wpisz "trainer do Bitwa o śródziemie II v *.*.* gwiazdki to wersja.
Drugi sposób to :rób dużo tuneli albo czegoś tam,mniejsza z tym po prostu to co daje surowce .
Nie zwracaj uwagi na te % wydobywania tylko jak masz surowce to stawiaj ze 12 jeden kolo drugiego bo każdy daje 50 pkt dowodzenia.ja tak robię i mam 23 trolle jaskiniowe(w siłach zła) a w siłach dobra 21 oddziałów gondoryjskich żołnierzy i co?tez se tak zrob