Witam mam problem otóż wczoraj miałem włamanie Wysłałem FB dowód dziś odblokowali hasłem na jeden raz i niestety wylogowało mnie i teraz nie moge kompletnie nic zrobić bo jak wpisuje hasło nawet te stare żeby ponownie odzyskać dostęp to pokazuje mi że
Kontaktuj się ponownie ze wsparciem FB. Jeżeli nie działa dotychczasowe hasło, a adres e-mail nie jest twój to nic nie zrobisz. Po zalogowaniu zmień koniecznie adres e-mail na własny, a w przyszłości korzystaj z uwierzytelniania dwuskładnikowego.
Sprawdź na stronie https://haveibeenpwned.com/ czy twój adres e-mail nie występuje w bazach z wycieków i włamań. Stosuj różne hasła w różnych serwisach, do konta e-mail stosuj zawsze inne hasło niż te w serwisach i koniecznie przeskanuj urządzenia, za pośrednictwem których korzystałeś z FB lub/i Messengera.
niestety musiałęm założyć nowe konto…nie udało się hasło zmienione przez tego typa i nic nie mogę z tym zrobić to samo z mailem do zmiany potrzeba hasła więc jedynie dostęp mogę na chwile na haśle podanym na raz przez FB…