Po włączeniu ET i wjeściu na serwer pojawił mi się błąd ET.exe, nastąpi jego zamknięcie etc. Nacisnąłem nie wysysłej i po próbie ponownego włączenia popnownie wyskoczył błąd. Odinstalowałem ET, usunąłem pozostałe po nim pliki i po zainstalowaniu i wejściu na sewrer po jakichś 7 minutach gry znów błąd i tak już 5 razy :/. CZego to może być przyczyna ??
a napisałbyś jeszcze jaki bład…
wyłacz raportowanie błedow > PPM > moj komputer > wlasciwosci > raportowanie błedów > odchacz wszytko co sie da w tym oknie…
Więc tak… Teraz kiedy gram na serwach, które nie wymagają PUNKBUSTERA wszystko jest OK ( Punkbustera wtedy mam wyłączonego ), kiedy chcę włączyć Punkbustera pojawia się błąd ET.exe. Błąd jest spowodowany przez plik pbcl.dll. Znajduje się on w głównym katalogu z grą. Próbwałem już odinstalowania i zainstalowania najnowszych patchy ( 2.60 i 2.60b ) oraz etpro. Starałaem się takze pobrać najnowszego Punkbustera ( Cały czas wywalało mi ERRORy ), więc usunąłem katalog pb i wgrałem katalog od kumpla ( u niego jest wszystko ok ) dalej nic :/. Naprawdę próbowałem już różnych rzeczy i jak narazie nic nie pomaga, ma ktoś może jakiś pomysł \ może ktoś już się z tym spotkał ??
Przy deinstalacji et wywaliłes wszystko z rejestru?
Spróbuj wywalić plik etkey w katalogu etmain choć nie wiem czy to pomoże.
Przesaknowałem rejestr progvramem jv16 i zrobiłem to w ten sposób, że: Wyszukałem wszystkie klucze, które pasowały do hasła ENEMY i usunąłem to wszystko. Naprawde nie wiem co robić i czym to może być spowodowane
Zaktualizuj Pb.
A moze grales na jakims aimbocie? : :?
Sprobuj reinstalki et.
Przyczynami czasto sa syfy ktore sciagaja sie z serwera.
Ja mialem prooblem z et.exe nie jeden raz zawsze te czynnosci mi pomagaly.
Ostatnio nic niepomagalo i pomogl tylko format
No właśnie, a nie mam zamiaru formatować dysku tylko z tego powodu, że ET nie chce chodzić :|. Jak narazie próbowałem dosłownie już wszystkiego… Kiedy próbuje aktualizować PB przez pbweb to wychodzi mi coś takiego:
Czynności, które ja robie:
-
Odinstalowuje ET
-
Wywalam Folder z grą do kosza
-
Przeczyszczam Rejestr
-
Instaluje ET
-
Instaluje Patcha 2.60 i 2.60b
-
Odpalam ET i ustrawiam swój nick i inne podstawowe ustawienia
-
Kiedy naciśkam ENABLE PB wywala mi błąd ET.exe…
Już powtarzałem te czynności chyba z 12 razy i nic :/. Kiedy skopiuje do mojego folderu z grą moje stare ustawienia ( które mam w innym miejscy na dysku ) błąd ET.exe pojawia się od razu po młwączeniu gry i pojawieniu się szarego ekranu ładowania :/. Naprawdę nie mam pojęcia co z robić i jak narazie nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten problem :/.
Złączono Posta : 27.12.2006 (Sro) 12:12
Na serwerach bez PB jest wszystko ok…
Witam. Mam bardzo podobny problem, mianowicie, po około rocznej przerwie postanowiłem skorzystać z chwili wolnego czasu i pograć sobie troszkę w ET. Niestety, próba podłączenia się do serwera kończyła się natychmiastowym “wywaleniem” > error o niepoprawnej wersji pliku ET.exe. Pomyślałem, że przez cały ten rok musiało pojawić się sporo nowych aktualizacji i trzeba je ściągnąć . A więc zainstalowałem nowego Et Pro (3.2.6 Final), Patcha 2.60b i przy pomocy pliku “pbsetup” zaktualizowałem Punkbustera. Zadowolony włączam grę, dołączam do serwera, gram kilka sekund i wyskakuje taki błąd:
http://img255.imageshack.us/img255/3320/bladad0.jpg. I tak cały czas.
Próbowałem grzebać w opcjach, nawet przeinstalowałem ET i nic Crying or Very sad .
Jest jeszcze jedny problem, konkretnie z EtPro. Mianowicie mimo, iż w skrócie, w “Element docelowy” jest “E:\Enemy Territory\ET.exe” +set fs_game etpro (czyli Et Pro powinno działać) to gdy włączam grę i klikam na przycisk “ET PRO” nic się nie otwiera.
Może ma to jakiś związek z problemem…
Pomocy
Złączono Posta : 28.12.2006 (Czw) 14:43
Znalazłem przyczynę problemu > Firewall “Zone Alarm”. Jak go wyłącze to wszystko gra. Tylko z drugiej strony nie chce grać bez jakiegokolwiek zabezpieczenia przed włamem;/ Grzebałem w opcjach Z.A. ale nic. Zarówno ET i PunkBuster mają pełny dostęp do neta… Ma ktoś jakiś pomysł?
Złączono Posta : 28.12.2006 (Czw) 23:04
Dobra. Zainstalowałem Ashampoo Fire Wall i wszystko jest ok Dzięki za pomoc.