Wolne Pobieranie plików z Dobrych Programów awaria czy jest ?? od kilku dni wolno cosik 12KB/s no 25 KB/s to max
Nie obserwujemy żadnych problemów z serwerami ani z łączami. Mam więc standardową w takich przypadkach prośbę o podanie typu Twoja łącza, dostawcy i miasta oraz najlepiej dodatkowo wyniku polecenia “tracert storage.dobreprogramy.pl” (jeśli jesteś z sieci TP lub z zagranicy, to wówczas tracertuj storage2.dobreprogramy.pl).
sobota - niedziela 17-18 grudnia najwolniej w życiu
Nie miałeś zrobić trasy do storage2 ?
powiem że i wtedy forum muliło strasznie
A czy sytuacja się utrzymuje nadal?
niestety musze stwierdzić że nadal
Również muszę napisać, że mam problemy z pobieraniem z storage2. Jestem z okolic Krakowa oraz mam neostrade. Ściąga jakieś 50-60 kb/s przy internecie 6mb/s. Dodam ze np. w IDM po wrzuceniu linku ściąga 350kb/s więc nie tak źle.
Myślałem że w Olsztynie tylko u mnie to jest ale dzisiaj u kolegi na neostradzie 6 megowej pobierało się z dobrych pliki aż 18 KB/s
Przyłączam się do tematu, u mnie na neo 6 mega to samo, download max 40 KB/s, coś tu nie gra…
Aktualizacja: ściągałem dziś Firefoxa i poszedł z prędkością przeszło 600 KB/s, z ciekawości spróbowałem zassać Avasta, szedł max 47 KB/s …, próbę powtórzyłem, b/z