Czy zrobiłeś skan ESET?
Jeśli tak, to wstaw plik wynikowy
Zrób nowy skan FRST i wstaw pliki wynikowe
Czy zrobiłeś skan ESET?
Jeśli tak, to wstaw plik wynikowy
Zrób nowy skan FRST i wstaw pliki wynikowe
skanowanie pełne zrobić?
ESET, Tak.
Trzeba pozbyć się złośliwych plików
przypomniałem sobie że też mam 2 system windows 7 i mogę na nim sprawdzić jak wygląda sprawa z pobieraniem
na windowsie 7 wyglda to tak
Żeby nie powielać rozwiązania z naprawą internetu i pobieraniem - właśnie wrzuciłem mój poradnik:
Wszyscy korzystać! Inne kwestie bezpieczeństwa zostawiam iJuliuszowi
aha czyli nie tylko ja miałem z tym problem
Nie wszystko, tylko to, co na obrazku zaptaszkowałem. Podobnych problemów już Tu na forum widziałem setki.
za późno ):
Każdy uprawia inną politykę a WU, czy internet explorer. No to sobie więcej naprawiłeś
Zrobiłeś restart tym programem?
reset internet protocols miałem jakieś błędy
To pewnie problem z IP, bo następny programik naprawia ustawienia TCP protokołu.
Już to iJuliusz ma co rozgryźć.
@Bogdan_G dzięki ci za pomoc ten 2 programik naprawił mi wszystko teraz mam 8mb/s pobierania nareszcie XD
jak temat zamknąć?
Ja również o nim myślałem. Na większość problemów z internetem jest niezastąpiony
Przecież jeszcze nie wszystko w systemie OK. Po co zamykać? @iJuliusz tu spec.
Chciałeś napisać 8MBs
@ProMatix991 Po wynikach skanu ESET i sprawdzeniu FRST, dam znać, czy można zamknąć
Dziękuję @Bogdan_G za podsunięcie programu. Zawsze można na Ciebie liczyć
masz pobieranie 7mbs w epicu, bo w speedtescie pokazuje ci nie mbs (megabajty) tylko w mbps (megabity), czyli np 60mbps jest dzielone przez iles i wychodzi ci predkosc w mbs i nic nie da pobieranie czegos albo zmienianie czegos w ustawieniach, lub kupowanie innych kart sieciowych i pobieranie innych sterownikow, po prostu taka masz faktyczna predkosc pobierania