Wolno Ładujące sie filmiki na YouTUbe


(Tony321) #1

Witam.

Mam Internet 2mega, wczesniej nie mialem problemów z ładowaniem filmikow na youtube a od jakiegos czasu jak włącze play to filmik co chwilke sie ładuje a przed tem ładowanie szło szybciej niż pasek postępu filmu. Dodam, że dzieje sie tak o kazdej porze dnia. Może to byc wina Kodekow ? Ostatnio do jakiejs tam gry do porpawnego działania były wymagane jakies tam kodeki i je zainstalwioałem po czym gdy usuwałem gre, kodeki tez usunęłem ale to osobno.


(Łukasz14) #2

serwer , kodeki nie mają nic wspólnego z odtwarzaniem filmów z youtube'a. A zauważyłeś może spadek prędkości downloadu lub uploadu na łączu?


(Lukaszk 89) #3

Sprawdź prędkość na np.

http://www.my-speedtest.com/pl/

http://www.speedtest.pl/


(Bambosz107) #4

mam tak sam problem, na speedtest.pl mam szybkość 9 mb/s. Mysle ze to wina servera :?


(Tony321) #5

W sumie moze stronki też ładują sie wolniej, ale pliki sciągają sie z predkoscia 250~ kb/s czyli tak jak powinno :frowning:


(Bambosz107) #6

u mnie sciągam pliki 1mb/s czyli tez tak jak powinno a net TEŻ wolniej chodzi. aha i mam internet z zicomu


(Lukaszk 89) #7

Podajcie logi z HJT i ComboFix :

viewtopic.php?f=16&t=36654


(Bambosz107) #8

dam zaraz linki


(Tony321) #9


(Lukaszk 89) #10

viewtopic.php?f=16&t=253052


(Bambosz107) #11

sorki jestem zielony #-o


(Bambosz107) #12

http://wklejto.pl/14456 combo fix

http://wklejto.pl/14457 hijack this


(Tony321) #13


(Bambosz107) #14

viewtopic.php?f=16&t=253052

to do Ciebie SERWER


(Tony321) #15

No wkleiłem tam logi :stuck_out_tongue: i co dalej ? Odpowiedza mi tam ?


(Lukaszk 89) #16

Nie.Podajesz linki wygenerowane przez serwis do swojego posta na tym forum i czekasz aż ktoś znający się na rzeczy je sprawdzi.(Możesz zmienić nieco tytuł, np. dodać słowo "Logi".).