Wolny internet


(Ziomus20) #1

Witam. Ostatnio internet zaczął mi "zamulać". Mój internet to radiówka 1mB , jednak zawsze śmigał koło 1,8. Model routera to TP-LINK TL-WR 340G. Otóż problem polega na tym, że internet chodzi wolno, filmiki z odtwarzaczy np. YouTube wczytują się wolno, a strony ładują się długo. Jednak, gdy sprawdzam prędkość na speed test prędkość to :

Logi z OTL:

http://www.wklejto.pl/79363

http://www.wklejto.pl/79364


(Nemo19781) #2

przeskanuj kompa dobrym anty-wirusem

poszukaj spyware ---adware i innego dziadostwa


(Mattatg) #3

sprawdź ping lepiej - pingtest.net


(Ziomus20) #4

Kompa skanowałem NOD32 i czysto. A tu ping:

26047689.png

Jaka wartość pingu jest dobra?


(Mattatg) #5

ping A !!

ZAWSZE powinny docierać w 100% .


(Ziomus20) #6

No dobra widzę, że to duży problem, ale co z tym zrobić?


(ybu) #7

ziomus20 - widziałeś chociaż loga,którego wkleiłeś? (krzaki).Loga nie wklejaj poprzez przeglądaj tylko skopiuj jego zawartość i wklej go ,a w poście daj tylko link do niego (ktoś go przejrzy i powie co dalej)

Do poczytania:

http://andziorka.wordpress.com/2009/10/ ... -internet/


(Monczkin) #8

ziomus20 , nazwij proszę temat konkretnie, bez zbędnych problemów w tytule. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę ten temat. viewtopic.php?f=16&t=394978


(Ziomus20) #9

Poprawiłem temat, a jeśli chodzi o logi to sprawdzałem je, pokazują się normalnie bez żadnych krzaczków. Ale poprawie je, takim sposobem jaki mi poradził ybu.

Pomoże ktoś?