Firex
(Firex)
21 Styczeń 2015 14:40
Witam, mam problem ze zmianami w kodzie style.css mojej strony.
Zakupiłem szablon i chciałbym zmienić kolory na stronie, po zmianie odpowiednich danych w pliku style.css i po wgraniu tych zmian na serwer nic się nie dzieje.
Link do szablonu http://www.templatemonster.com/demo/49007.html
Proszę o pomoc
drobok
(Drobok)
21 Styczeń 2015 14:42
Z tego co pamiętam wordpress ma cache, musisz wejść w panel administracyjny i go wyczyścić.
Firex
(Firex)
21 Styczeń 2015 14:45
A czy mógłbyś mi powiedzieć jak to zrobić?
Edit: wyczyscilem cachce przeglądarki i nic to nie dało, niestety nie mam pojęcia jak wyczyścić cache wordpressa oraz nic na ten temat nie znalazlłem.
Edit2: Wyczyściłem, nic to nie dało. Czy może być to jakimś cudem zabezpieczone? tj. zabezpieczenie przed zmianami w kodzie?
Indy
(Indy)
21 Styczeń 2015 15:03
Jesteś pewny, że plik wrzucony na serwer jest ładowany? Wyświetlałeś jego źródło w przeglądarce?
Próbowałeś go edytować przez panel WP?
Firex
(Firex)
21 Styczeń 2015 15:25
Tak, jest wyświetlany ze zmianami, ale zmiany się nie ukazują. Próbowałem przez panel i nadal nic
drobok
(Drobok)
21 Styczeń 2015 15:27
Daj link do strony, używasz złego pliku css albo nie wyczyściłeś cache. szablonu nie da się zabezpieczyć w żaden sposób więc znasz odpowiedź
Indy
(Indy)
23 Styczeń 2015 12:35
No to pewnie kwestia samego CSSa.
Sprawdzałeś inspektorem elementów w narzędziach webdeweloperskich przeglądarki sprawdzić czy w ogóle do elementów które chcesz zmienić dopasowywany jest twój kod CSS?
Może inne style go zwyczajnie nadpisują.