Worms World Party mi się tnie


(Spinio09) #1

Mam dziwny problem, ponieważ WWP mi się przycina :confused: Mam 1.1 Mhz Athlona, 1 GB ram, radeona 6200 128 mb, WWP ma wymagania 233 procek, 32 mb ram, karta chyba też 32 a mi się przycina :expressionless: A np. NFS Most Wanted działa elegancko który powinien przy moim kompie się zacinać...


(Croos22) #2

Na pewno nie wina słabości sprzętu ponieważ kosmicznych wymagań to raczej nie ma.Gra z 2001 roku.

Spróbuj ponownie zainstalować.


(Arkadius1994) #3

Jaki system? Mi wwp na XP'ku czasami się wyłączało, czasami całe tło było żółte i tego typu sprawy, a na Winwods 7 już mi w ogóle nie chce odpalić. Tak więc stawiam na system, lub brak Service Pack'a do niego :wink:


(Krzys92) #4

No właśnie, podaj jaki masz system.

U mnie na lapku (500Mhz, 256RAM, 2MB grafy, XP) Wormsy śmigały :smiley:


(Spinio09) #5

XP, SP3. Kumpel ma Core2Duo itd i śmiga cacy też na XP... Chodzi o to że gdy się włącza i jestem w menu działa wolno ale gdy jest rozgrywka działa normalnie... nie wiem o co chodzi... nawet grafikę mam na 640 ustawioną... Instalowałem 2 wersje i tak samo jest. Czasami wyskakuje WWP.exe błąd gdy wczytuje mapę


(Arkadius1994) #6

mi w menu też zamula często, trzeba się przyzwyczaić :confused: czasami też się wyłącza podczas ładowania mapy, a czasami jak już załaduje to mapa jest niekompletna oO

-- Dodane 07.04.2010 (Śr) 22:11 --

mi w menu też zamula często, trzeba się przyzwyczaić :confused: czasami też się wyłącza podczas ładowania mapy, a czasami jak już załaduje to mapa jest niekompletna oO


(Spinio09) #7

Też tak mam czyli chyba błąd leży po stronie gry...