Woskowanie auta - jaki pełny proces?

Jak w temacie:

1. Jakie czynności wchodzą w cały proces woskowania auta ? Mycie->Glinkowanie i co dalej ?

2. Po czym poznać, że auto jest do polerki ?

auto myjnia 5 programów. =D>

a poznasz jeżeli lakier masz matowy #-o

. Po czym poznać, że auto jest do polerki ? Po rysach na lakierze pewnie ? :smiley:

Dodane 05.05.2013 (N) 14:05

Dbasz o auto to masz linka do profesjonalistów SPAM

Dostałem dzisiaj od kolegi nanowosk (koloryzujący) Autoland. Chciałem od razu wypróbować więc najpierw dla pewności przeczytałem co i jak, no i jest coś takiego: “równo rozprowadzić wosk na fragmencie karesorii i natychmiast wypolerować (nie dopuścić do wyschnięcia wosku na karoserii)”. No to nałożyłem ten wosk, i od razu zacząłem go polerować, i tutaj zaczął się mój problem, wogóle nie chciało nic się wetrzeć tam gdzie przetarłem to smugi mi powstawały (od razu zrezygnowałem z dalszego woskowania). Od czego to może być ? Czy to od szmatki do wycierania, czy może ten wosk jest do innych rzeczy ? Bo wszystkie woski jakie są to czeka się zawsze do pojawienia się “mgiełki” a tutaj nic, od razu polerować.

roobal, łącznie edytowano 1 raz

Powód: Usunąłem link reklamowy.Jaki SPAM ? Chłopaki z s-plus.pl zrobili mi auto jak jak należy , i mogę ich polecić.Ale pewnie Ty masz rację ? Pozdrawiam