WOW Jak Odmrozic Konto?

Witam, Niestety nie posiadam polskich znakow :smiley:

Mialem konto w World of Warcraft no ale nie gralem w nia od dluzszego czasu wiec zamrozilem konto. Teraz chcialbym je odmrozic czy jest w ogole taka mozliwosc?

Kup prepaida, załaduj go na stronie i powinieneś móc grać.

Po prostu kupujesz prepaide tego 120 dniowego za 100 -120 zł wchodzisz na swoje konto na stronie internetowej bizzarda potem w płatności i tak szukasz Add prepaid wpisujesz kod który jest w prepaidzie i włala gotowe konto zostanie aktywowane ponownie

Ja tak tylko w sprawie technicznej…acz dość ważnej dla niektórych.

Gdzie Wy kupujecie te pre-paidy za taką cenę?! Tylko mi nie mówcie, że w Empiku czy MM, bo ręce załamie.

Na allegro można kupić pre-paid obecnie za 85zł, a jak się dobrze poszuka po sieci, to można nawet za 80zł, a niekiedy i mniej.

Także macie zysku na jednym głupim pre-paidzie już prawie 40zł…drugie tyle i macie kolejnego pre-paida.

Przepraszam za OT, ale ktoś kto kupuje wciąż pre-paidy za taką cenę, ten post może wydać się bardzo przydatny.

Ja nie mam zielonego pojecia gdzie kupic pre-paid i nie mam pojecia co to jest i jak to wyglada. Niech ktos mi powie gdzie w internecie mozna go dostac najtaniej tak zeby poprostu odmrozic konto w grze. Prosze o pomoc

Pre-paid - http://allegro.pl/item425593152_world_o … wrota.html

Jak odmrozić konto, napisali koledzy wyżej.

Zrozumialem to tak : pre-paid to poprostu taki klucz ktory wpisuje sie na stronce z kontem wow tak? Co sie dzieje po 60 dniach? normalnie sie gra i oplaca konto tak jak dawniej czy trzeba kupowac pre-paidy? Ja zawsze placilem karta co miesiac dlatego nie wiem jak to dziala. Czy to jest jedyna metoda odmrozenia konta?

Kupujesz na allegro kod, wchodzisz na wow-europe.com do swojego konta, tam masz “Add Gamecard”. Wpisujesz tam zakupiony kod i masz odmrożone konto.

LOL juz odmrozilem konto karta kredytowa. Szkoda ze NIKT z was nie powiedzial mi wczesniej ze tak mozna.

Bardzo przepraszam ale ja nie gralem przez gora 4 miesiace. Po przerwie zobaczylem ze moje konto jest zamrozone. Poczytalem sobie tu i chcialem zaplacic pre-paidem na moim koncie w www.wow-europe.com tylko ze jak chcialem zaplacic to wyskoczyl mi blad ze nie moge zaplacic na tym koncie za granie w WoW-a . Co mam zrobic prosze

http://eu.blizzard.com/support/index.xml?locale=en_GB

Znalezienie tego zajęło i ok. 30 sekund.

Ludzie czy wy szukac nie umiecie? na stronie blizzarda jest instrukcja jak WÓŁ jak to zrobic…