Hiho. Kupiłem wczoraj WoW’a. Zainstalowałem wszystkie patche sciągnąłem ( mam Burning Crushade) do wersji 2.4.3 - wymagane na server prywatny.
No i się zaczeło. Najpierw miałem problem z realmlist, nie moglem jej zapisać z IP, jednak gdy zrzuciłem na pulpit zmieniłem i zapisałem i wrzuciłem spowrotem do folderu wszystko poprawnie działało. Teraz gdy odpalam grę, wpisuję login i password wyświetla mi że moje konto zostało zawieszone. Jednak na stronie z serwerem globalnym się nie rejestrowalem ani nic. Probowałem na innych serverach - to samo. Gdy wpisuję niepoprawne wejścia pisze że konta nie ma - Czy naprawde dostałem bana?
Jak tak to na długo? Czy coś źle robie? Prosze pomożcie… PS: Nie aktywowałem gry CD-Keyem, nie wiem gdzie i czy trzeba. Pokierujcie mniel. Z góry thx.
Nie rozumiem cie za bardzo. Grasz na oryginalnym serwerze czy na piracie? Zakładam że na oryginalnym. Jeżeli nie stworzyłeś konta na serwerze Blizzardowskim to nie pograsz na danych z serwera prywatnego (tak przynajmniej rozumiem twoja wypowiedź) Fakt że konto jest zawieszone na serwerze oryginalnym może być zbiegiem okoliczności loginu (i hasła?). Stwórz konto na stronce blizzarda i postępuj zgodnie z instrukcjami. Uaktualnij wersję do najnowszej i graj.