To nie mój tel. Od znajomych dowiedziałem się że grupy nie obsługują więcej niż 25 osób. Z tamtej aplikacji również przyszło powiadomienie że nie do wszystkich został wysłany sms i czy chcę to powtórzyć.
To niecodzienna sytuacja i nauczka by nie kopać się z koniem. WP musi jeszcze dorobić się podstawowej funkcjonalności. Na przyszłość szybciej będzie przełożyć kartę do mojego chińskiego Androida, utworzyć nowe konto i mieć nadzieję że wysyłanie wszystkich kontaktów po bluetooth działa jak w ficzerfonach(że wogóle jest taka opcja).
wiadomości -> nowa -> dodaj odbiorcę (taki mały plusik w kółeczku) ->wybierz-> wybierz wszystkie kontakty (to jest w tej wysuwanej dolnej liście) i gotowe
WP wcale nie musi się dorabiać podstawowej funkcjonalności. Jeśli już można go oskarżyć, że jest mniej intuicyjny od androida, choć według mnie to i tak jest kwestia ilości urządzeń z androidem, które zalewają nas zewsząd.
Widocznie w WP8.1u1 musieli to wyciąć, bo ja nie mam opcji zaznacz wszystkich, lecz muszę z palca zaznaczać. Prawdopodobnie kolega ma tak samo i dlatego pyta o to.