Wpływ wersji systemu na wydajność w grach

Witam

Mam taki problem bo ma zainstalowany windows professional sp3 i mam problem z grami laguja sie bardziej niż przedtem.Ostatnio Spaliła mi sie płta i mam wymionioną i czy lepiej by było na windows 7 z grami niż na windows xp professional mam 1 gb Ram w razie czego i jaka wersja win 7

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

Nowy tytuł jest równie konkretny co poprzedni. Proszę zapoznać się z tym tematem: Poradnik zakładania i edycji tematu i poprawić tytułu tak, aby konkretnie mówił o problemie.

W przeciwnym razie temat trafi do Kosza.

Mam prośbę, przeczytaj to co napisałeś i spróbuj sam to zrozumieć.

Ponad to, nic nam nie podajesz oprócz systemu oraz informacji o ilości pamięci. Nie wiemy co siedzi w “puszce” o jakie gry chodzi.

Proszę kierować takie uwagi via PW, dziękuję // semtex

Usunięto zbędną część posta.

Tytuł tym razem dostosowałem, kolejnym, będę zmuszony usunąć wątek z otwartego forum, regulamin zobowiązuje. Jednak jak nadmienił kolega @wieszak, proszę się jaśniej określić, obecnie nie wiadomo o co chodzi. Przypominam też, że na forum panuje obowiązek poprawnej pisowni: gramatyka, ortografia.

Dziękuję za uwagę.