Wróciłem z przyszłości?

Widziałem we śnie na “własne oczy”.
Teraz to takie starsze życie - obiad i potem dwugodzinna drzemka.

Żeby choć jakieś numery totolotka, ale nie - był rodzaj horroru. 2019, listopad, 18.
Śniło mi się, że czytam temat na forum, że kogoś nie stać na darmową telewizję. Kliknąłem i wyświetliła się oferta - Dobreprogarmy - czyszczenie komputera 5 funtów.

Trochę mnie obtelepało.
Zgadnijcie - W którym roku znalazłem się we śnie?
Sam nie wiem :wink:

Ćpałeś coś przed snem?? :stuck_out_tongue:

1. Zmień dilera bo ten Cię oszukuje.
  2. Zablokuj reklamy.

Nie dilera tylko lekarza bo to tez dilerzy tylko oficjalni :stuck_out_tongue:

Co Wy sugerujecie? Jestem starszy człowiek, Czasem zapalę, ale zero alkoholu, czy narko. Z leków, to poważne, ale na wieńcówkę, na miażdżycę po operacji udrażniania tętnić. Jeszcze czeka mnie rąbanie kręgosłupa, ale staram się nie brać środków przeciwbólowych.
Obiad był solidny i drzemka.

Wstałem o 16 tej i zapisałem końcówkę snu. A Wy mi robicie śmieszne wariatkowo. Chyba zasłużyłem…

Z tego co piszesz to jak po ćpaniu, a leki to tez ćpanie jakby nie było. Ja wiem, że w pewnym wieku bez ćpania cięzko żyć, ale odlot miałeś. Mi się co trochę śni, ze śpię z najładniejszą dziewczyną na świecie i smyram ja po cycach, aż z nich kapie ślinba i co o tym sadzisz?? :stuck_out_tongue: Nie robię sobie jaj tylko brzmi to jak brzmi, nie zaprzeczysz nawet jak bys miał 100 lat czego ci życze :slight_smile:

2034? :wink:

Były trzy spore ziemniaki, obgotowana laska kiełbasy i sałatka z półtora pomidora. To trochę był przyciężki obiad, skoro osłabłem i położyło na kanapie.

To by znaczyło, że 15 lat jeszcze nie znikną DP. Tylko dziwaczniej być nie może, takie dobreprogramy usługowe…

Nie pisz takich rzeczy garozowi, bo chłopak znowu wpadnie w erotyczny autozachwyt.

Fajny temat “Wróciłem z przyszłości”, gratuluję.
Mnie też dopadł niedawno sen z przyszłości (a nic nie ćpałem, może oglądałem jakiś film).
To co piszę, to nie z książki… tylko sen.

Idąc ulicą zobaczyłem reklamę “Idealna partnerka na całe życie”

Wstąpiłem do tej firmy a tam zaraz podeszła piękna i uśmiechnięta kobieta
i zaproponowała, abyśmy usiedli. Otworzyła folder ze zdjęciami twarzy
kobiet i kazała mi wskazać tę, która mi się najbardziej podoba.
Tak się złożyło, że to ona mnie się najbardziej podobała.
Jakoś wydusiłem to z siebie i jej to powiedziałem.
Nie ma problemu, odrzekła… podając cennik z uwagami.
Opłaty miały być pobierane co miesiąc z konta.
Pomijając ceny, było tam zagwarantowane, że w każdej chwili mogę
odstąpić od umowy lub zmienić kolor włosów, oczu, głos lub jej osobowość itd.
Spytałem, czy biorę udział w jakiejś ukrytej kamerze lub innym show.

To są twarze androidów. A czy mogłaby mnie jednego takiego androida pokazać?
A po co? Ma pan przed sobą i z nim rozmawia.
Zaczęła zdejmować majtki… a ja zawstydzony pytam się, co robi.
A ona chce mnie pokazać, gdzie ma umieszczony wyłącznik.
Powiedziałem, że jej wierzę i żeby z powrotem założyła majtki.
Wyjaśniła, że ze względu na jej bezpieczeństwo wyłącznik jest umieszczony w intymnym miejscu.
Zaniemówiłem.
Tylko ona teraz mówiła, coś o moich testach, preferencjach i wypełnieniu dość długiej ankiety.
Dalej już nie będę zanudzał? Były tam pytania, czy chcę dzieci i jakie itd.

Zastanawiam się, czy człowiek, mając takiego partnera,
który by zachowywał się tak jak zakochany człowiek
i nieróżniący się od nas zewnętrznie nie uszczęśliwiłby nas bardziej.
Trochę na początek byłoby to szokujące, jak staruszek przechadza się po parku, trzymając zakochaną młódkę za rękę.
Widząc podobne pary np. starsze kobiety z młodymi facetami, szybko ludzie by to zaakceptowali…

PS. Nareszcie skończyłby się problem pedofili, lesbijek itp.
Pomarzyć… można :grinning:

@garoz666 - ja sądzę, że jesteś starym 36/37 letnim, starym kawalerem, co żadnej laski na oczy nie widział w realu w Kalinówce.

Znaczy się iJuliusz wykupi domenę i otworzy własny biznes. :wink:
Kto wie, może tak bedzie.

1 polubienie

To najbardziej mi się podoba.:grinning:

Jest ona na mapie?

Znaczy się - już 10 lat temu było na DP zdalne pomaganie, tylko, że się zbyło. Takie płatne pomaganie oferował pan Maciej Opaliński twórca odkurzacza.
Ale taka sytuacja, że iJuliusz wykupi domenę i zacznie prowadzić biznes - nawet mi się podoba. Zadba o forum, pogoni troli… :smiley:

https://www.google.com/search?q=kalin%C3%B3wka&oq=kalin%C3%B3wka&aqs=chrome…69i57j0l9.10587j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Mnie tam męczy czsem raz na miesiąc Déjà vu.

Obejrzałeś serial “Lepsi niż my” to teraz Ci się głowie miesza :slight_smile:

Oj tam, miesza od razu :stuck_out_tongue_winking_eye: To naturalne procesy w mózgu, które analizują przeżycia i układają z nich czasem bardziej czasem mniej abstrakcyjne obrazy. Teorii na temat snu jest wiele, ale jedna z popularniejszych mówi, że mózg w ten sposób ‘na sucho’ przygotowuje się na różne zdarzenia. Snów w ciągu nocy mamy dziesiątki, a pamiętamy najwyżej ostatni i to nieczęsto :wink:

1 polubienie

Dzięki, nie wiedziałem, że takie coś jest.
Znalazłem 16 odcinków i zaraz je będę oglądał.
A skąd wziął się ten sen, nie mam pojęcia. :grinning:

Taka wizja to chyba nic dobrego. Sądzę, że rasa ludzka przestałaby istnieć.
A może dla tej planety… wcale by to nie było złe.