Wsparcie am4 i 1151

Ty poprostu nie rozumiesz tego co pisze i zakrywasz to argumentem, że kopiuje fanbojów z internetu. Moje argumenty mają sens tylko trzeba chcieć je przeczytać i zrozumiec, a nie bedąc fanboyem Intela krytykować i twierdzic, że nic nie wiem. Ty robisz podobnie krytykujesz mnie zamiast zdecydowanych dowodów na twoje tezy.

Ale jest dokładnie tak jak mówię - nie wiesz nic i się pultasz. Chcesz podjąć dyskusję to zapraszam, ale póki co twój jedyny argument jest taki, że wszyscy kłamią i Intel jest zły. Ciężko brać takie kocopołyk na poważnie.

Tylko Ty zaprzeczasz mi, a ja tobie. Na tym polega ta nasza dyskusja. Ja się pultam na swoje, a ty na swoje. Ty żadnych konkretnych argumentóœ i ja tez więc razem powodujemy, że ta dyskusja nie ma sensu, a nie tylko ja.

Ja podałem jeden główny argument w dyskusji, TESTY, które sa według mnie nie wiarygodne bo popierwsze 90% ludiz skłąda na tańszym sprzecie z wytkorzystaniem CPU Intela, a po drugie w większości testóœ procesory intela są podkręcone, po trzecie optymalizacja nawet softu do testóœ syntetcznych jest pod Intela i znaciskiem an Intela. Nie ma softu testowego oddzielnie zoptymalizowanego.

Co do filmikóœ z fejsa AMD polska nie były one po polsku więc nie były zrobione przez polski oddział jak twierdzisz buraków z AMD Polska.

Podaj chodź jeden argument, który tym trzem zaprzecza, że Intel jest lepszy poza najwazniejszym, zrobienioe monopolu przez Intela tymi testami.

Mam sprzet na AMD, nawet laptopa miałem z APU AMD (do póki się nie rozleciał) i na AMD tych problemów, o których gdziekolwiek czytam na Intelu nigdy nie miałem i nie chodzi tu o to, że AMD jest nie wiadomo czym tylko o to, że Intel stworzył monopol. Wszyscy “fachowcy” zapominają, że to AMD od zawsze stosował kontroler pamięci RAM w CPU, a Intel dopiero od Core i doszedł do tego, ale to nie jest ważne, wazne, że w testach jest ZAJEBISTY i tyle i dlatego warto kupowac Core i5, a nie Ryzen 5.

Na koniec napisze, że irytujące sa twoje wypowiedzi w stylu ja nic nie wiem, a ty wiesz tylko nic nie napiszesz poza tym, że ja nic nie wiem.

Są testy wszystkich procesorów z danej rodziny, również tych tańszych.

Masz testy po OC i na stock. Przynajmniej na popularnych portalach.

Bzdury. Spróbuj Cinebench - idealnie przedstawia wyniki pojedynczego rdzenia oraz wielu rdzeni, nie faworyzując żadnego producenta.

Aha, czyli wszystko w porządku. Po prostu podpisali się pod czymś, czego nawet nie zrozumieli :wink:

To mam Ci zaprzeczyć, że Intel jest lepszy? Sam chyba nie rozumiesz co napisałeś.

Masz wszystko od AMD i nie masz problemów dotyczących procesorów Intela, o których przeczytałeś. No to gratuluję.

Intel nie ma żadnego monopolu na rynku desktop. Jeszcze trochę im do tego brakuje.

Nie ‘od zawsze’ tylko od wprowadzenia Athlona 64 w 2003 roku. Jakie to ma znaczenie skoro pierwsze Core na starej magistrali FSB lały Athlony 64 x2 w każdym zastosowaniu?

Czyli ciągle bredzisz, że wszystkie testy są zmanipulowane. Ok.

Przecież napisałem ci, że piszesz brednie. Czego się spodziewasz jeśli negujesz cały uporządkowany świat w imię światopoglądu "AMD Lepsze, Intel zły’ ?
Jak Ci wrzucę linki do testów to przecież napiszesz, ze zmanipulowane, bo ja tak uważam :E

Będę mądrzejszy i się zamknę bo z niektórymi to jak ze ścianą…

Nie poddawaj się tak łatwo :laughing:

Szkoda nerwów i zdrowia, szczególnie palców moich bo jemu nie pomoże nawet jakby łopata wsypywac mu do głowy.

Nawet nie doszedłeś do piaskownicy, a już chcesz się brać za łopatę. Dobry jesteś :wink:

TY mnie chcesz sprowokowac, ale kompletnie ci to nie wychodzi, wiec się uspokuj i albo dyskutuj jak człowiek, w sensie wymiana zdań, albo przestań rżnąć przemądrzałego pseudo fachowaca.

Najpierw zrozum na czym polega wymiana zdań. Odpowiedziałem w miarę konkretnie na pseudo zarzuty. Ty w odpowiedzi napisałeś, że szkoda ci nerwów, bo i tak jesteś mądrzejszy. Klasyczny przykład braku argumentów i żałosne tłumaczenia.

ZA TO TY JESTEŚ GENIUSZEM W UBLIŻANIU MI I OBRAŻANIU MNIE JAKI TO JESTEM DEBIL W SWOICH ARGUMENTACH!!!

A nie jesteś? Prezentujesz poziom argumentacji na poziomie 12-latka. Dno totalne.

Napisz większą czcionką żeby twoje było bardziej na wierzchu :laughing:

Ponieważ moderacja na tym forum ma w dupie twoją prowokację to zaryzykuję i najwyżej razem dostaniemy bana. ■■■■■■■■■ SIĘ CZŁOWIEKU.

Dla moderacji, kulturalnie nie dociera.

@Odyniec_Stary @anon68647793

Nie macie nic innego do roboty tylko opluwacie siebie literkami jak małe dzieci?

1 polubienie

Dobrze, że wpadłeś bo bezargumentowiec całkowicie odpłynął :slight_smile:

Za to Odyniec stary już tak się nudzi, że czeka na nastepną ofiare do gnębienia na forum. Idź się pomódl za swoją bezmyślnośc i zapał do gnebienia, diabeł w piekle Cie wysłucha na pewno.

Na tym zdjeciu rozumiem Odyniec Stary z podnieta, że kogoś zgnebił na forum??

Nie sądzę…

@Odyniec_Stary czy to ty stałeś się sławnym memem w Internetach? :>

Czujesz się gnębiony? A już myślałem, że jest ci za wstyd za zrobienie z siebie debila i konsekwentne trzymanie się tej linii :slight_smile:

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam :wink:

Powinni ciebie za takie teksty zbanowac dozywotnio na tym forum. Dziwię się, że pozwalają na taki hejt na tym forum.