Ty poprostu nie rozumiesz tego co pisze i zakrywasz to argumentem, że kopiuje fanbojów z internetu. Moje argumenty mają sens tylko trzeba chcieć je przeczytać i zrozumiec, a nie bedąc fanboyem Intela krytykować i twierdzic, że nic nie wiem. Ty robisz podobnie krytykujesz mnie zamiast zdecydowanych dowodów na twoje tezy.
Ale jest dokładnie tak jak mówię - nie wiesz nic i się pultasz. Chcesz podjąć dyskusję to zapraszam, ale póki co twój jedyny argument jest taki, że wszyscy kłamią i Intel jest zły. Ciężko brać takie kocopołyk na poważnie.
Tylko Ty zaprzeczasz mi, a ja tobie. Na tym polega ta nasza dyskusja. Ja się pultam na swoje, a ty na swoje. Ty żadnych konkretnych argumentóœ i ja tez więc razem powodujemy, że ta dyskusja nie ma sensu, a nie tylko ja.
Ja podałem jeden główny argument w dyskusji, TESTY, które sa według mnie nie wiarygodne bo popierwsze 90% ludiz skłąda na tańszym sprzecie z wytkorzystaniem CPU Intela, a po drugie w większości testóœ procesory intela są podkręcone, po trzecie optymalizacja nawet softu do testóœ syntetcznych jest pod Intela i znaciskiem an Intela. Nie ma softu testowego oddzielnie zoptymalizowanego.
Co do filmikóœ z fejsa AMD polska nie były one po polsku więc nie były zrobione przez polski oddział jak twierdzisz buraków z AMD Polska.
Podaj chodź jeden argument, który tym trzem zaprzecza, że Intel jest lepszy poza najwazniejszym, zrobienioe monopolu przez Intela tymi testami.
Mam sprzet na AMD, nawet laptopa miałem z APU AMD (do póki się nie rozleciał) i na AMD tych problemów, o których gdziekolwiek czytam na Intelu nigdy nie miałem i nie chodzi tu o to, że AMD jest nie wiadomo czym tylko o to, że Intel stworzył monopol. Wszyscy “fachowcy” zapominają, że to AMD od zawsze stosował kontroler pamięci RAM w CPU, a Intel dopiero od Core i doszedł do tego, ale to nie jest ważne, wazne, że w testach jest ZAJEBISTY i tyle i dlatego warto kupowac Core i5, a nie Ryzen 5.
Na koniec napisze, że irytujące sa twoje wypowiedzi w stylu ja nic nie wiem, a ty wiesz tylko nic nie napiszesz poza tym, że ja nic nie wiem.
Są testy wszystkich procesorów z danej rodziny, również tych tańszych.
Masz testy po OC i na stock. Przynajmniej na popularnych portalach.
Bzdury. Spróbuj Cinebench - idealnie przedstawia wyniki pojedynczego rdzenia oraz wielu rdzeni, nie faworyzując żadnego producenta.
Aha, czyli wszystko w porządku. Po prostu podpisali się pod czymś, czego nawet nie zrozumieli
To mam Ci zaprzeczyć, że Intel jest lepszy? Sam chyba nie rozumiesz co napisałeś.
Masz wszystko od AMD i nie masz problemów dotyczących procesorów Intela, o których przeczytałeś. No to gratuluję.
Intel nie ma żadnego monopolu na rynku desktop. Jeszcze trochę im do tego brakuje.
Nie ‘od zawsze’ tylko od wprowadzenia Athlona 64 w 2003 roku. Jakie to ma znaczenie skoro pierwsze Core na starej magistrali FSB lały Athlony 64 x2 w każdym zastosowaniu?
Czyli ciągle bredzisz, że wszystkie testy są zmanipulowane. Ok.
Przecież napisałem ci, że piszesz brednie. Czego się spodziewasz jeśli negujesz cały uporządkowany świat w imię światopoglądu "AMD Lepsze, Intel zły’ ?
Jak Ci wrzucę linki do testów to przecież napiszesz, ze zmanipulowane, bo ja tak uważam :E
Będę mądrzejszy i się zamknę bo z niektórymi to jak ze ścianą…
Nie poddawaj się tak łatwo
Szkoda nerwów i zdrowia, szczególnie palców moich bo jemu nie pomoże nawet jakby łopata wsypywac mu do głowy.
Nawet nie doszedłeś do piaskownicy, a już chcesz się brać za łopatę. Dobry jesteś
TY mnie chcesz sprowokowac, ale kompletnie ci to nie wychodzi, wiec się uspokuj i albo dyskutuj jak człowiek, w sensie wymiana zdań, albo przestań rżnąć przemądrzałego pseudo fachowaca.
Najpierw zrozum na czym polega wymiana zdań. Odpowiedziałem w miarę konkretnie na pseudo zarzuty. Ty w odpowiedzi napisałeś, że szkoda ci nerwów, bo i tak jesteś mądrzejszy. Klasyczny przykład braku argumentów i żałosne tłumaczenia.
ZA TO TY JESTEŚ GENIUSZEM W UBLIŻANIU MI I OBRAŻANIU MNIE JAKI TO JESTEM DEBIL W SWOICH ARGUMENTACH!!!
A nie jesteś? Prezentujesz poziom argumentacji na poziomie 12-latka. Dno totalne.
Napisz większą czcionką żeby twoje było bardziej na wierzchu
Ponieważ moderacja na tym forum ma w dupie twoją prowokację to zaryzykuję i najwyżej razem dostaniemy bana. ■■■■■■■■■ SIĘ CZŁOWIEKU.
Dla moderacji, kulturalnie nie dociera.
Nie macie nic innego do roboty tylko opluwacie siebie literkami jak małe dzieci?
Dobrze, że wpadłeś bo bezargumentowiec całkowicie odpłynął
Za to Odyniec stary już tak się nudzi, że czeka na nastepną ofiare do gnębienia na forum. Idź się pomódl za swoją bezmyślnośc i zapał do gnebienia, diabeł w piekle Cie wysłucha na pewno.
Na tym zdjeciu rozumiem Odyniec Stary z podnieta, że kogoś zgnebił na forum??
Czujesz się gnębiony? A już myślałem, że jest ci za wstyd za zrobienie z siebie debila i konsekwentne trzymanie się tej linii
Nie potwierdzam i nie zaprzeczam
Powinni ciebie za takie teksty zbanowac dozywotnio na tym forum. Dziwię się, że pozwalają na taki hejt na tym forum.