Osobiście używam iPhone moja kobieta ma Samsunga. Wykupiłem subskrypcję Apple One rodzinną i chciałem dać mojej kobiecie dostęp do Apple Music. Ona założyła konto iCloud. Wysłałem jej zaproszenie do chmury rodzinnej do Apple Music ale gdy próbuje się zalogować to występuje błąd że połączenie tymczasowo niemożliwe. Wiem że dostęp do Apple Music na androidzie można wykupić normalnie przez sklep play.
Czy jeżeli wykupiłem Apple one przez iPhone to nie mogę dać dostępu do Apple Music osobie która ma Androida ?
Normalnie ze sklepu play. Wtedy ja wysyłam zaproszenie i na androidzie przekierowywane do Apple Music do zalogowania się przez Apple id tylko że nie daje się zalogować
No przedzwonię do nich, bo to trochę komedia. Jeśli faktycznie niemożliwe będzie udostępnienie dla Androida to hańba. Eh powoli zaczynam tęsknić za Androidem bo Apple to jednak taka klatka trochę
Bo tak, jeden zamknięty i ograniczony ekosystem z mnóstwo a dziwnymi ograniczeniami. iCloyd na Androida jest? Nie, ale dla Windowsa już tak. Apple TV na Androida? Freeform? Zdjęcia w iCloyd na Androidzie? Czemu nie?