Wstawianie muzyki


(Maartin 14) #1

Chciałbym wstawić muzyke na mojom strone ale po wpisaniu Gdy właczam strone pisze ze brakuje jakiejs wtyczki niewiem jakiej.


(Skr3czu) #2

Możesz tak:


(Maartin 14) #3

Niewiem dlaczego, ale gdy odswiezylem stronke muzyczki wciaz nie ma

Złączono Posta : 14.09.2006 (Czw) 19:13

Sorka działa:) ale tylko na IE na operze nie. Jest może, jakiś kod dzieki któremu można odtworzyć to w operze i na ie


(Zagorskid) #4

Zrób playerek we flashu :wink:.

Przykład: http://zagorskid.info/moje/4u/msc.php


(Maartin 14) #5

No niezłe :slight_smile: Jak to zrobić


(Zagorskid) #6

W flash 8 jest wbudowana opcja, która umożliwia automatyczne tworzenie takiego playerka, wystarczy wskazać plik muzyczny :wink:.


(Maartin 14) #7

ten programik to ma 110 mb na mojego neta troche za duzo są gdzies w necie gotowce??


(Skr3czu) #8

Zobacz tutaj:

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... mp3+player