Przedstawiam sytuację: normalnie na allegro jest tak ze jest opis, osobno ładuje się do systemu allegro zdjęcia i te załadowane zdjęcia znajdują się na dole aukcji i poprzez klikniecie na nie można je powiększyć i otworzyć. A chodzi mi o to aby aukcja allegro występowała wg schematu na zdjęciu:
Chodzi o to aby zdjęcia były zaraz pod opisem w większej rozdzielczości, wie może ktoś jak to wykonać, chodzi mi oto aby w kodzie, wstawić zrobić, aby wczytywane były zdjęcia. Kiedyś na fotosiku była taka opcja, ale wiem, że można o też ręcznie zrobić, ale jak, czekam na odpowiedź, pozdrawiam.
chodzi o to aby zdjęcie było pokazywane pod opisem zaraz i w dużej rozdzielczości tak jak to jest pokazane w linku i żeby zdjęcia były duże i pod sobą, będzie to działać, zaraz sprawdzę i się dowiem i napiszę czy jest ok. kiedyś jak jeszcze fotosik był za free to tam automatycznie się coś takiego generowało.
no nie pokażę, bo nie mam takiego źródła, bynajmniej narazie, używać tego bym chciał przy wystawianiu przedmiotów na serwisach aukcyjnych. ale coś jest nie tak, a ten kod co user podał to jest ok? może ja coś fail robię.
masz tam edytor html podczas tworzenia szablonu aukcji i jest tam ikona obrazka, dajesz ją i wklejasz tam bezpośredni adres do zdjęcia. Czyli wrzucasz jakiś hosting, zdjęcia które chcesz tam zawrzeć(np. imageshark) i wklejasz link, który wygląda mniej więcej tak: http://img824.imageshack.us/img824/3694/cos.jpg
Zdjęcia na aukcję można łatwo wstawiać w generatorze AllePomocnik w dowolnym miejscu opusu aukcji. Później te zdjęcia można bez problemu wysłać na serwer hostingowy tego programu.