Wstawianie zdjęc, allegro,duże zdjęcia na aukcji, jak zrobić

Przedstawiam sytuację: normalnie na allegro jest tak ze jest opis, osobno ładuje się do systemu allegro zdjęcia i te załadowane zdjęcia znajdują się na dole aukcji i poprzez klikniecie na nie można je powiększyć i otworzyć. A chodzi mi o to aby aukcja allegro występowała wg schematu na zdjęciu:

http://www.bankfotek.pl/view/746123

Chodzi o to aby zdjęcia były zaraz pod opisem w większej rozdzielczości, wie może ktoś jak to wykonać, chodzi mi oto aby w kodzie, wstawić zrobić, aby wczytywane były zdjęcia. Kiedyś na fotosiku była taka opcja, ale wiem, że można o też ręcznie zrobić, ale jak, czekam na odpowiedź, pozdrawiam. :wink: :slight_smile:

Odpowiedź jest prosta, wklejasz link do zdjęcia w kod html

Tekst alternatywny

to na pewno to, będzie to działać?

chodzi o to aby zdjęcie było pokazywane pod opisem zaraz i w dużej rozdzielczości tak jak to jest pokazane w linku i żeby zdjęcia były duże i pod sobą, będzie to działać, zaraz sprawdzę i się dowiem i napiszę czy jest ok. kiedyś jak jeszcze fotosik był za free to tam automatycznie się coś takiego generowało. :wink:

Dodane 07.09.2010 (Wt) 19:04

nie działa to, jak to zrobić aby działało?

Pokaż źródło strony. Sprawdzimy co jest nie tak :slight_smile:

no nie pokażę, bo nie mam takiego źródła, bynajmniej narazie, używać tego bym chciał przy wystawianiu przedmiotów na serwisach aukcyjnych. ale coś jest nie tak, a ten kod co user podał to jest ok? może ja coś fail robię. :smiley:

masz tam edytor html podczas tworzenia szablonu aukcji i jest tam ikona obrazka, dajesz ją i wklejasz tam bezpośredni adres do zdjęcia. Czyli wrzucasz jakiś hosting, zdjęcia które chcesz tam zawrzeć(np. imageshark) i wklejasz link, który wygląda mniej więcej tak: http://img824.imageshack.us/img824/3694/cos.jpg

pozdrawiam

link nie działa. :oops:

Zdjęcia na aukcję można łatwo wstawiać w generatorze AllePomocnik w dowolnym miejscu opusu aukcji. Później te zdjęcia można bez problemu wysłać na serwer hostingowy tego programu.

Więcej informacji na stronie generatora aukcji AllePomocnik - allepomocnik.pl lub stronie producenta programu AllePomocnik - gcsoft.pl

Program posiada też inne ciekawe funkcję do tworzenia opisu aukcji Allegro.

Pozdrawiam!

ok, dzięki za link. sprawdzę. :lol: