Wszystkie pliki z D znikły i nic nie działa

Witam,

Mam następujący problem: Podczas uruchamiania komputera wyskoczyło okienko proszę czekać na niebieskim xp-kowym tle, trwało to chwilkę gdy uruchomił się system wszystkie programy z D nie działały i ponadto w ich folderach nie ma żadnych plików, mimo iż nic nie było usuwane. Ponadto miejsce na tym dysku nadal jest zajęte tak jak zawsze. System operacyjny zainstalowany jest na dysku c. Sprawdzałem komputer 2 programami antywirusowymi i nic. Proszę o pomoc.

Spróbuj tak:

Kliknij na START, wybierz Uruchom i wpisz: chkdsk D: /f

Po zakończonym skanowaniu uruchom ponownie komputer.

Robiłem już nawet C i d i nic nie pomaga może są jakieś programy naprawiające czy coś takiego

jak sie domyslam miales zainstalowany system na c potem z jakiegos powodu musiales go przeinstalowac wiec jesli tak to gry czy programy nie chadza ci dlatego ze system niewie o ich istnieniu poniewaz niema zadnych wpisow w rejestrze. jedynym rozwiazaniem w takim wypadku jest zainstalowanie od nowa wszystkich programow innej rady niema a partycje sformatowac nic innego do glowy mi nie przychodzi jak narazie jeszcze sie z czyms takim prawde mowiac nie spotkalem