Wszystko poinstalowane podłączone a głośniki nie graja,


(Dawid 94) #1

Witam tak jak w temacie mam głośniki Logitech 2.1 . Mam poinstalowane wszystkie sterowniki .

Pole	Wartość

Komputer	

System operacyjny	Microsoft Windows XP Professional

Dodatek service pack systemu operacyjnego	Dodatek Service Pack 2

DirectX	4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Nazwa komputera	WOJEWODA-77D3BF

Nazwa użytkownika	Dawid


Płyta główna	

Typ procesora	AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+

Nazwa płyty głównej	Biostar K8VGA-M (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

Mikroukład płyty głównej	VIA VT8380 K8M800, AMD Hammer

Pamięć fizyczna	512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Typ BIOS'u	Award (09/07/05)

Port komunikacyjny	Port komunikacyjny (COM1)

Port komunikacyjny	Port drukarki (LPT1)


Ekran	

Karta wideo	NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB)

Akcelerator 3D	nVIDIA GeForce4 MX 420

Monitor	Monitor Plug and Play [NoDB] (78LB013871)


Multimedia	

Karta dźwiękowa	VIA AC'97 Enhanced Audio Controller


Magazyn	

Kontroler IDE	Kontroler VIA Bus Master IDE

Kontroler SCSI/RAID	VIA SATA RAID Controller

Napęd dyskietek	Stacja dyskietek

Dysk fizyczny	ST340823A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)

Napęd dysków optycznych	TSSTcorp CD/DVDW SH-S162A

Status dysków SMART	OK


Partycje	

C: (NTFS)	38154 MB (35573 MB wolne)


Urządzenia wejściowe	

Klawiatura	Standardowa klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural Keyboard PS/2

Mysz	Mysz zgodna z PS/2


Sieć	

Karta sieciowa	Karta Fast Ethernet zgodna z VIA (89.73.165.91)


Urządzenia zewnętrzne	

Kontroler USB1	VIA VT83C572 PCI-USB Controller

Kontroler USB1	VIA VT83C572 PCI-USB Controller

Kontroler USB1	VIA VT83C572 PCI-USB Controller

Kontroler USB1	VIA VT83C572 PCI-USB Controller

Kontroler USB2	VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller

...

niby wszystko jest okej puszczam muzyke w Win Med Player i głośniki nie grają. Troche się na tym znam więc ogarniam ale teraz to już nie wiem. Proszę o szybką pomoc . Tutaj i na gg . 2437386


(roobal) #2

Dawiidinio , zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałeś podczas rejestracji, proszę dokonać zmiany tytułu na taki, który wstępnie opisze problem, nie stosuj również wielkich liter w całym tytule, w przeciwnym razie temat wyląduje w koszu.


(gufi4) #3

zobacz w menagerze urządzeń czy nie masz wykrzykników ? i podłącz wtyczke do zielonego wejscia w karcie muzycznej


(Jas162) #4

Pobierz i zainstaluj sterowniki ze strony producenta: http://www.biostar-usa.com/mbdownloads.asp?model=K8VGA-M


(Dawid 94) #5

jasiu87 te sterowniki też nie działają , nadal nie ma głosu ;////

-- Dodane 04.04.2012 (Śr) 23:23 --

mam wykrzyknik przy: Crystal SoundFusion Device


(gufi4) #6

zrób tak daj prawym na kartę dźwiękowa w menadżerze urządzeń i daj aktualizuj sterownik i wybierz plik z tych sterowników co masz. może to coś da