Wtyczka czyszcząca oś czasu na FB

Witam,

Wpadłem na pomysł wyczyszczenia do zera osi czasu na facebooku. Po przegooglowaniu całego internetu dowiedziałem się, że można to zrobić za pomocą wtyczki do przeglądarki - tutaj pojawia się problem. Każda ze znalezionych przezemnie opcji nie działa - wszystko w stylu “facebook timeline cleaner”. Czy ktoś zna jakiś skuteczny sposób na wyczyszczenie całej osi czasu? Możliwe, że fb blokuje ogólnodostępne wtyczki, ale z drugiej strony ludzie pokazują na yt, że te sposoby przynajmniej kiedyś działały. Z góry dzięki za pomoc :slight_smile:

Czy ma znaczenie, z jakiego systemu korzystam? Nie mam za bardzo możliwości sprawdzenia wtyczek pod windą, jedyne co mam do dyspozycji to OSX, ale skoro wtyki są pisane w javie to chyba nie będzie problemu z kompatybilnością?

Pozdrawiam.

Jeśli już to “czyszczenie” polega na tym, że nie pokazuje. Na pewno żadna wtyczka nic nie wykasuje na serwerach FB, jeśli nie jest to dostępne przez UI/API. 

Nie korzystam za bardzo z FB, ale zakładam, że dosyć często zmieniają kod HTML, więc wtyczka musi być w miarę świeża, aby dobrze działać. Działa pewnie na zasadzie odpowiedniej manipulacji DOM.

No właśnie chodzi o to, że my na FB możemy ręcznie usuwać posty, jednak jeżeli jest ich za dużo, to wiadomo że szkoda czasu. Wtyczki, które znalazłem robiły to z poziomu uprawnień danego konta. Masz rację chyba muszą być w miarę świeże.