Witam
Zarejestrowałem się na forum ponieważ chciałbym uzyskać pomocy. Nie jestem specjalnie biegły w sferze komputerów więc liczę na wyrozumiałość:)
Do meritum:
Korzystałem z przeglądarki google chrome lecz po kilku miesiącach wyskoczył komunikat o awari shockwave player. Zainstalowałem więc sobie opere i wszytsko było ok ale po jakims czasie znowu ten sam błąd. Zainstalowałęm więc mozille. Pewnego dnia włączając kompa pokazał się komunikat o najnowszej wersji flash playera 10.1. Od tego momentu wszystko szlag trafił. Nie chodzi youtube, filmy online itp. Odinstalowałem więc flash playera i zainstalowałem 9. Wszystko chodzi oprócz filmów online ( czas leci ale nie ma dzwieku i obrazu) oraz np update na wp ( prosi o zainstalowanie nowej wersji flasha).
Jak mogę to naprawić? Windows XP professional SP2, directX 9c.
Zainstalowałęm już najnowszą mozille, opere, google chrome itp. Zawsze na flash player 9 youtube chodzi a nic innego nie. Po zainstalowaniu FP 10, niechodzi nic ( nawet youtube). Wyskaują błedy typu “wtyczka flash player uległa awari” albo zamyka przeglądarkę informując iż wystąpił błąd.
Z góry dzięki za wszystkie sugestie.