Www.daz3d.com i problem z wykorzystanim swoich kuponów

Witajcie.

Nie wiem czy wybrałem dobry dział do tego, być może powinienem ten temat dać na dziale grafiki, ale ponieważ mam problem postanowiłem dać go tutaj pytanie jest raczej do ludzi obeznanych z tematem i znających bardzo dobrze angielski. Otóż od ponad 2 lat mam założone konto na stronie http://www.daz3d.com, musiałem żeby dostać nr seryjny do programu Bryce 5.5, jakiś czas temu zacząłem wysyłać swoje grafiki, i tak się akurat złożyło że w przeciągu kilku miesięcy

moje grafiki zostawały wybierane do grafik miesiąca i za każdym razem wygrywałem bon o wartości 25$ uzbierało mi się tego 80$ razem z wpisowym 5$, i problem w tym że mniej więcej (chyba) się orientuję w poruszaniu się po moim koncie,

każdy bon ma swój kod (voucher), chodzi o to że ten bon jest ważny jakiś 30 dni potem niby przepada, ale z tego co się zorientowałem jest możliwość roszczeń (odzyskania pozostałych) czy ktoś mi może powiedzieć jak dokonać zakupów wykorzystując te bony (nagrody), o co chodzi w tej liście życzeń (wishlist) niby dużo rozumiem ale jakoś nie mogę tam przejść z tym do porządku dziennego, boję się że coś sknocę a oni mi przyślą potem rachunek. czy ktoś już korzystał z takich rzeczy na tej stronie. Będę wdzięczny za pomoc.