postanowiłem postawić mini portal (Anime i Manga), nie spodziewam się więcej niż 600-1000 wejść dziennie.
Który CMS wybrać:
-PHP Fusion 6
-PHP Fusion 7
-PHP Fusion Extreme
Który z nich ma najlepsze i najbardziej użyteczne wtyczki? Który po prostu polecacie na tego typu stronę?
Proszę nie pisać, że własny CMS jest najlepszy, bo doskonale o tym wiem. Jednak moje znajomości php póki co są mocno ograniczone, więc ani śnie o stworzeniu własnego.
Jeśli mówimy o wersjach jednego skryptu (PHPF 6 i 7), to zazwyczaj wybiera się tą nowszą. Co do PHPFex, to zawsze miałem do tego skryptu uraz. Zdecydowanie polecam PHP Fusion w wersji 7.
zazwyczaj jak samemu się napisze cms a nie ma się zbyt dużej wiedzy o php to jest strasznie mało wydajny
Ogólnie Wordpress jest bardzo dobry. Nadaje się na stronę, blog, ale nie na portal, gdzie użytkownicy się logują i dodają własne wpisy, bo po prostu WP nie ma takiej funkcji
Możesz założyć sobie konto na cba.pl, tam możesz bez bawienia się zainstalować sobie wszystkie wymienione przez Ciebie CMS - y i do tego wiele innych i pobróbować sobie przez jakiś czas.