a jest różnica między tymi urządzeniami od ciebie a innymi Tymi które mają napis 4K albo inne Bajery to coś zmienia czy nie właśnie nie wiem Gom1 mam PS5 ale nie wiem czy to urządzenie zadziała jak podepnę PS5 kablem do tej skrzyneczki a potem skrzyneczkę do monitora oj nie wiem nie wiem Gom1 a takie coś też się nada będzie pasować Powiedz muszę dokupić dodatkowe 3 kable HDMI jeden dla Monitora drugi dla konsoli 3 dla tego Urządzenia
Który z tych Gom1 jest lepszym wyborem do kupienia i czy będą potrzebne dodatkowe Kable HDMI
Nie wiem, nie zgłębiałem tematu. Sam zdecyduj.
No dobrze Jestem Graczem więc Takie osoby Powinny. się kierować Monitorem z Jaką Matrycą. która była by najlepsza do gier jak i oglądania czegoś z internetu filmów zdjęć Grania na Konsoli dodam mam typ nad którym się zastanawiam ale nie wiem który z tych monitorów będzie lepszy do zakupu
Ten G-Master Kusi ale Podobno Występuje w nim smużenie którego nie da się usunąć i Matrycę VA Gorszą od IPS i TN więc tak z obrazem barwami kolorami ostrością jakością obrazu będzie słabo chyba