Witam, jak w temacie, planuje kupno dysku SSD 120GB do leciwego już komputera, i nie chce kupić bubla czy też źle dobrać żeby nie okazało się, że nie będzie działać ze starym, bo chce go używać do systemu i programów a stary dysk miejsce na całą resztę, o to mój sprzęt.
nie chcę wydać dużo, bo nie ma sensu inwestować aż tak w moj komputer, który już ma swoje lata, po prostu chcę go troche przyspieszyć dając mu nowy dysk i ram, nic pozatym, wiec dysk do 250zl to chyba maks dla mnie
jak proszę o rade odnośnie mojego kompa i podaje parametry, każdy pisze wymień zasilacz, a ja mam go od nowości i nigdy nie było z nim problemu, a ma prawie 10 lat…
Jaki nowy ssd byś nie wsadził do Twojego komputera to i tak będziesz zadowolony. Wejdź na dowolną stronę “dobrego” sklepu i wybierz w miarę tani i tyle. Pamiętaj jednak, że ten dysk możesz włożyć do nowego komputera.
Tak. Dysk SDD poczujesz kopa nawet w nowych komputerach. Teraz są tanie kiedy kosztowały kroci. I zrób zniego dysk główny, nie ma sensu trzymania go na magazynie - ponieważ on ma służyć Windowsowi a nie danym :)