Cześć. Jeżeli piszę w złym dziale to proszę moderację o przeniesienie do odpowiedniego.
Jaki głośnik Bluetooth wybrać do kwoty 100zł? Aktualnie mam na oku Mantę pipe 204fm - ktoś ma , i może podzielić się opinią i ile naprawdę może grać na baterii? zależy mi żeby jakoś wolno się nie ładował a czas grania do 5 godzin. Najbardziej poszukuję coś w stylu właśnie tej Manty - aby dało się na karabińczyku go nosić i aby był jakiś donośny , dźwięk nie musi być idealny bo jakimś Audiofilem nie jestem.
Za 100 zł trudno o “jakość”. Mam JBL za tą kwotę i jest to dobry głośnik.
…aby dało się na karabińczyku go nosić i aby był jakiś donośny…
Już mnie to martwi… pewnie jeszcze hip-hop… eh…
Nic z tego. Poprostu na karabińczyku łatwiej przenieść na działce
NIC FIRMY MANTA kup JBL GO 2
Z JBL GO 2 będziesz bardziej zadowolony, niż z produktu Manty. Mały głośnik, ale donośny.
Słyszałem go 2. Jak dla mnie ma przytłumiony głos lekko i ten sztuczny bass. Zaznaczam ze nie mam nic przeciwko tej firmie ani nie jestem fanboyem manty bo dałem tylko jako przykład.
Możliwe, ale w equalizerze odtwarzacza dźwięk zawsze można poprawić, bądź dopasować do siebie.
Tak wiem ale szukam na działkę coś głośniejszego niż go czy muvo 1c a dlaczego to można się domyślić
Też mam działkę, wiem o co chodzi
Jeśli będziesz szukać na Allegro głośnika, to nie zawracaj sobie głowy dwoma pierwszymi. Pierwszy tandeta duża, drugi jbl go to podróbka.
Wiadomo , widać że repliki chińskie. Posłucham w sklepie jeszcze tą mantę czy coś innego w sklepie będzie. Zaryzykuję tą mantą.
Dołóż 100 zł i kup używanego Ultimate Ears Boom 2
Nie no na działkę coś do tych 100 +/- wystarczy bo w domu już nie byłby wykorzystywany
Skoro tak, to wybierz któryś od Xiaomi, np:
Napewno sprawdzę ten xiaomi w sklepie. Dzięki za pomoc