Witam.
Piszę do was w sprawie wyboru głośników do laptopa mianowicie.
Poszukuje czegoś co byłbym wstanie ze sobą zabierać z miejsca na miejsce itp. zależałoby mi na tym, aby przede wszystkim był to zestaw min sterol nie muszą być jakoś specjalnie głośne (Super by było jeżeli posiadałyby jakiś przyzwoity bass), bo będę ich używał do własnego użytku. Przedział cenowy 0-150 zł.
Miałem na oku coś takiego.
Ewentualnie zastanawiałem się nad „soundbarem” do laptopa.
Jakieś propozycje?
Za 150 zeta nie kupisz niczego dobrego a już na pewno z przyzwoitym basem. Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam.
Dobra zignorujmy zakres cenowy co wtedy byś zaproponował?
Bez zakresu cenowego to możemy zaszaleć i sprzęt audio za 5 tysi
Kurła panie nwm dajmy 300-500 złotych
To panie może takie
No spoko zastanowię się, ale jak macie jakieś propozycje to śmiało słucham, bo trochę jednak…
Znasz przysłowie “Tanie mięso psy jedzą” ??
echhhhhhhhhhch no cóż jeśli taka wola boga to nie zostaje nic innego jak czekać do świąt możę coś dostane chociaż 100 zł od dziadków pod choinkę, a resztę jakoś uzbieram w wakacje
Po pierwsze tak się pisze Boga, ale dziś w szkole nic nie ucza, a ja ciągle o tym zapominam.
Po drugie nie siącz dziadków chyba, ze sami dają
Ok oga z dużej , a jeżeli chodzi o dziadków to prawie zawsze dają 50 zł w czekoladzie nie odważyłbym się ich poprosić, bo pewnie i tak bym ścierą w łeb dostał.
Dobra co ja piszę wgl dzięki za pomoc MacMakMag temat do zamknięcia.
Nie jestem w stanie zrozumieć co głośniki maja wspólnego z rybą.
Widzę, że Panowie się popisali wiedzą i taktem, ja wrócę jednak do merytoryki. Za 150 kupisz przyzwoite głośniki komputerowe. Oczywiście nie mówimy tutaj o doznaniach audiofilskich, ale o zwyczajnie w porządku grających kolumnach. Wystrzegaj się zestawów 2.1- budżetowe subwoofery lubią dudnić i generalnie nie są najlepsze. Solidnym wyborem mogą być te logitechy: https://www.x-kom.pl/p/163875-glosniki-komputerowe-logitech-20-z200-czarne.html
Od wielu lat używam ich poprzednika (X140), dość głośne, całkiem znośnie brzmią, do podstawowych dźwięków z komputera wystarczą, nie schodzą nisko ale jak na taki mały plastikowy zestaw zaskakują, mam dość spore i ciężkie biurko które potrafi zadrżeć pod nimi.
Komputera nie używam do słuchania muzyki więc wystarczą mi, póki działają nie zamierzam nawet rozglądać się za innymi.