Dodam tylko ze ten pakiet złotówek można wykorzystać tylko na połączenie do ORANGE
Ale przeciez teraz punkty sa laczaone TP i Orange.
A swoja droga: co ciekawsze freedom czy neostrada?
Pakiet złotówek zachęca do wybrania Orange, jeżeli posiadasz Orange.
A jakie dokladnie jakie pakiety zlotowek?
W neo na swieta nic nie daja? A te bony cale?
No i ostatnie pytanie: jezeli chodzi o obsluge lacz, to orange jest zwyklym dzierzawca lacz? Tzn. wysyla wiadomsoc do tp?
Juz pisałem sa to złotówki na koncie promocyjnym , czyli do wykorzystania tylko w sieci orange na dzwonienie sms i mms
wygląda ze jest ona chyba tylko już wersji proo
Dają dają, śnieg rozdają cały za free
Ale tylko jak zamawiasz przez neta, i sama neostradę
Tylko w wersji PRO? Nie możliwie, zawsze był to bonus dla wszystkich posiadających internet Orange Freedom. Myślisz, że coś się zmieniło?
A czy prezenty dostaje się tylko przy zamawianiu.przedłużaniu online? Od czego mogą zależeć prezenty które się dostaje? Można sobie wybrać bon na zakupy lub drukarkę czy inny sprzęt?
Nie możliwe??- to tylko w Erze hehe
W regulaminie pisze ze w każdej opcji 30złotówek, ale to bez sensowne bo są to środki promocyjne, a koszt połączeń z nich jest drogi.
Tak wiele razy pisane tu i na stronie TP
Od Faza Księżyca
Zależy jaką opcje wybierzesz i na jaki okres.
Z drogimi połączeniami to kwestia dyskusyjna. Dla niektórych 29groszy do wszystkich operatorów po za Play i Cyfrowym Polsatem jest stawką wystarczającą a inny pewnie gdyby za darmo mieli to by byli niezadowoleni bo oczekiwaliby że operator będzie im płacił za połączenia.
Co do Neostradowych prezentów, miałem nadzieję, że można negocjować. Orientujesz się może, czy forma zamówienia ma znaczenie? Mam na myśli zamówienie przez internet/konsultanta telefonicznego/salon tp/handlowca door-to-door
Jak najlepiej zamówić Neostradę, tak aby najwięcej zyskać?
Ja mam internet w Netii, także o tej firmie mogę Ci coś napisać, niestety nie na zasadzie porównania, bo o neostradzie niewiele wiem, a to co wiem to nie z własnego doświadczenia. Netia jest szybka i sytuacje kiedy internetu nie ma przez kilka godzin zdarzają się na prawdę rzadko, właściwie to prawie w ogóle, a takie, że internetu nie ma przez kilka minut są też rzadkie. Korzystając z youtube, czy wrzuty nie mam problemu z odtwarzaniem muzyki, nawet buforowanie jest szybkie. Także netia jest całkiem w porządku.
logg: no, jest OK pewnie. Czemu mialaby nie byc? Dziala na tych samych laczach (glownie) co Orange Freedom i neostrada. Roznica jest glownie w BOK. Tutaj freedom i neo wyprzedza netie
Bez wachania polecam netie. Sam mam i dobrze mi służy przy tym jest nie droga. Można łatwo porównać dwie oferty:
W neti za 8Mbps 24miesiace umowa zapłacisz 1325zł a w neo za 10Mbps na 24 miesiące 1419+plus prezent o wartości do 200zł (nawigacja )
pod jakim względem Bok w neostradzie jest lepszy od netii? na czym polega ta różnica?
Ceny chyba podobne, tyle , ze w przypadku neostrady można faktycznie otrzymać dodatkowe gadżety.
Nie korzystałem z neti, ale chyba ona jest płatna, Neo ma za darmowo.
o tak, ale to akurat o niczym nie świadczy. Dla mnie osobiście ważna jest obsługa takiego BOK, kompetencje osób które nas obsługują etc. Dlatego pytam o różnicę między Netią a Neostrada.