Witam!
Mam do was ogromną prośbę. Otóż:
Umówiłem się z moimi rodzicami, że na święta na “Gwiazdorka” kupią mi kierownicę do komputera. I tutaj nasunął mi się pewien problem. Robię trochę w informatyce i orientuję się w cenach i możliwościach sprzętu komputerowego. Jednak nie interesowałem się nigdy kontrolerami do gier. Ważne, że działało
A teraz nasuwa się właśnie istotny dla mnie problem: Jaka ta kierownica???
Jestem zapalonym graczem serii gier 18 Wheels Of Steel. Aktualnie gram w Euro Truck Simulator, a już niedługo wychodzi też jakiś nowy inny symulator.
Chciałbym na te święta dostać kierownicę, która będzie miała takie oto możliwości:
-Force Feedback,
-Czuła na tyle, abym przy lekkim przydepnięciu pedała gazu czuł, że auto się porusza i przy lekkim ruchu kierownicy Truck też lekko zmieniał kierunek,
-Może kosztować maksymalnie do 100 zł. ew. gdzieś w tych okolicach, :lol:
-Dobrze byłoby, jakby była to jakaś znana firma,
-Kierownica ta nie musi posiadać skrzyni biegów, bo i tak nie używam manualnej zmiany biegów
Wiecie… Na Allegro nie patrzę, bo zamierzam kupić nówkę najlepiej gdzieś w Media Markt…
To wygląda tak, że dzień przed wigilią jadę z ojcem do MM i wybieram sprzęcior, po czym ojciec bierze go i wieczorem ładnie pakuje i potem jak to na wigilii już dostaję prezent oficjalnie :lol:
Proszę… Czy możecie doradzić jaka kierownica była by dobra? Nie jestem jakimś tam graczem rajdówek z serii Need For Speed. Chcę tę kierownicę tylko do gier z serii Hard Truck, 18 WOS, ETS itp…
Z góry Dziękuję :lol: