Nie ja wybrałem, bo z zestawu wybrałem tylko zasilacz, obudowę, kartę.g i dźwiękową. A nie chce wybierać sam, bo się nie znam, kupie jeszcze jakieś noname. :razz:
Propozycje widziałbym konkretne, bo ja jestem zielony, stąd, inaczej bym nie pisał. :razz:
Nie widzę nigdzie stwierdzenia że nie jest mu potrzebny, widzę pytanie: co można zmienić, IMO, składanie takiego zestawu bez SSD jest trochę nie na miejscu, dopiero z tym dyskiem ten zestaw pokaże co potrafi
BTW> Faktycznie Twoja propozycja RAM jest lepsza, 2 kości zawsze są lepsze niż 4
Co do funduszy, starczyć starczy, nie mam co się ograniczać jednak nie czuje potrzeby posiadania SSD, bo co to mi np daje jak gram? Tak z życia wzięty przykład użytkowania SSD w np nowym far cry
A oryginalnie był taki dysk w zestawie ale coś go ucięło… Mniemam że nie ma go już na stanie w morele
Dwa? Jeden nie wystarczy? Czy to ja znowu w błąd wprowadziłem? :razz:
Okej więc ten dysk, dwa razy jedna z tych kostek ramu i ta obudowa(mniej więcej). Nadal reszta do ewentualnych zmian i ten SSD jeżeli się dowiem że np: gdy gra jest na tym dysku to działa lepiej. Hmm?
hmm, czyli jak coś jest zainstalowane na tym SSD to działa szybciej? Prolog ale to jest(Yoda Style bo nie można od ale zaczynać).
Jak mniemam to jakaś cutscenka czy inny “film” jednak, ale czy grając wgl. biegając z nożem po pastwiskach wśród baranów jak w black ops’ie 2 jest jakaś różnica?
Ale tak, to chętnie, grunt aby był szybki, dobry, i dobrej firmy, dużo pamięci mi nie potrzeba, będzie to taka małża dla perełek :lol:
aaaa. No więc po prostu poprawia np wgrywanie się czegoś? Jak z tym w wiedzmakiem?
To i tak dobrze, taki mały ale szybki, czemu nie
– Dodane 13.12.2012 (Cz) 0:57 –
Aha, że ta ma dwa miejsca na zasilacze? No to jakąś inną, teraz sprzęt mniej więcej wybrany więc można by pomyśleć nad czymś bardziej “standardowym” :razz: Chociaż jak mniemam dwa zasilacze to lepsze chłodzenie?