Tak ale czy BF 4 uciągnie na i5 no raczej napewno i jak coś to z allegro będę zamawiał. No właśnie chyba zmienie 16gb ramu na 8gb. A koszt jaki mniej więcej wyjdzie?
– Dodane 11.07.2013 (Cz) 15:58 –
A może taki zestaw lepszy?
INTEL CORE i7 3770 4x 3.4GHz
Ram 8GB DDR3 GOODRAM
NVIDIA GEFORCE GTX650TI 1GB DDR5
DYSK TWARDY: WD 1TB
– Dodane 11.07.2013 (Cz) 16:03 –
I ewntualnie procesor zmienić na : Intel Core i5-3570K BOX 6MB 3.40 GHz 1155 BOX i kupić gtx 660 Wiem dużo kombinuje
@nilai - ja mam 4 GB i idzie całkiem ładnie. Z odpaloną przeglądarką (5 kart - 4 forum DP i jedna YT), z oficjalnym klientem GG, Avirą AntiVir i HWMonitorem ciągnie te niecałe 1,7 GB - http://i.imgur.com/OZxjTf5.png
Znajomy poprosił mnie o rozejrzenie się za komputerem do 1200zł, samo pudło. Ja nie podjąłem się tego zadania, bo jestem fanboyem AMD, a to mogłoby się tragicznie skończyć W rachubę wchodzą używane części, najwyżej się będzie ściągać z serwisów aukcyjnych. Komputer raczej do starszych gier.
Jestem tutaj nowy. Mam zamiar kupić nowy komputer (samą jednostkę) bo stary (ma ponad 7 lat) powoli się psuje. Nie znam się kompletnie na komputerach więc proszę was o pomoc w złożeniu. Mam przeznaczone pieniądze na ten komputer 1000 zł +/- 50 zł. Nie mam żadnych części które mógłbym włożyć do niego. Interesują mnie nowe części i najlepiej żeby można je było kupić w jednym sklepie i mi go poskładali bo sam jestem w tym temacie zielony. Jedyne wymaganie jakie mam to żeby był w nim dysk 500 gb. Komputera będę używał głównie do oglądania filmów HD i przeglądania internetu ale czasem pogram w jakąś grę.
falcon89 , dzięki za szybką odpowiedź. W przyszłym tygodniu chyba będę zamawiał kompa z Twojego zestawu do OC. Możesz mi jeszcze polecić jakąś dobrą obudowę? Chciałem kupić coś od SilentiumPC ale nie wiem czy to jest najlepszy wybór - zastanawiałem się dokładnie na X80.