Tamta grafa 2GB jest lepsza niż 3GB? Jak patrzę na wymagania np BF4 http://pclab.pl/news54783.html , to jest, że karta 3GB, a już tak wolę na przyszłość, patrzeć na te najnowsze gry, bo potem coś polepszać przy kompie można, bo wiadomo, że inaczej niż przy laptopie co mam teraz.
witam, chcialbym kupic skladaka z jakiegos sklepu internetowego. laptop juz nie domaga, wiec pasowalo by cos zmienic. odrazu pytam czy nie lepiej poczekac do nowego roku? nie bedzie troche taniej? interesuje mnie buda, procek, dysk,ram, zasilacz, plyta. posiadam karte graficzna hd4850 ktora chcialbym umiescic chwilowo. preferowal bym intela, ale jesli amd bedzie wydaniejsze nie bylo by problemu. budzet w jakim chcialbym sie obracac to 1500~ zl. dodatkowo pytanie jaki monitor polecacie. oplaca sie kupywac uzywke? interesuja mnie 21-23 cale. z gory dziekuje.
edytowalem i dodalem dysk do listy zakupow. nagrywarka mnie nie interesuje. nie chce jak narazie niczego podkrecac, ale moze kiedys. chcialbym po prostu z niego korzystac.
A co dokładnie zmieniają te taktowania dokładniej? xd Bo ja na ilość nie na jakość patrzę a się nie znam tak dobrze w tym, czy ta 2 GB czy 3GB.
Płytę główną, aby większą częstotliwość RAM posiadała, aby za rok/dwa aby można było dokupić/zmienić ram na inny, aby problemów ze znalezieniem nie było.
Witam niestety w sklepie Morele.net nie dostałem komputera na raty czy polecacie jakiś inny sklep internetowy gdzie mogę złożyć zestaw i kupić go na raty ? Ewentualnie sklep w Radomiu.
No tak, zły link dałem ;p Myślalem nad gtx 670 zamiast 760, duża jest różnica między tymi kartami? Dzięki za ostrzeżenie przed tym esc, na pewno się przyda. Wiecie może na jakiej stronie najlepiej zamówić te moje sprzęty?
Kumpel poprosił mnie o złożenie mu jakiejś taniej skrzynki do około ~1500zł aby pograć na niej spokojnie w lola / chodzi mu o stabilne 60fps itp :>. teraz ma lapka na i5 i 8gb ramu nie pamietam karty graficznej.
Co sądzicie o takim setupie ? / co zmienić i na co aby zmieścić się w 1500zł ;d