mam pytanie możecie polecić coś do 3 tys. tak do 3100 max laptop m być. Wiem, że toshiba staelite jest ładna ale małe ma parametry za to Hapek jest oki myślałem nad tym.
ten sprzedawca ma te sam i bym zalicytował za niedługo jak myślicie opłaca się?? może dajcie jakieś konkrety komp ma być konkret programy graficzne jakieś tam gierki itp.
Jakieś 3 miesiące temu zamawiałem na internecie znajomej lapka toshiby ( w takiej obudowie jak pokazana na aukcji ). Niestety rozczarowanie wielkie. Jest piękna, trzeba przyznać, ale niestety praktyczności zero, widać każdy dotyk palców ! nawet na klawiaturze !
hej a hpek dv7 1199 bo jest zajebisty jeszcze lepszy niz ten co wcześniej podalłem jedynie droższy ale ostatnio po 3k sprzedał gościu nowy a w sklepie to kosztuje on 4,4k możę ktoś znaleźć takiego to 3k on mozę 3100 ?
I jeżeli już chcesz brać jakiegoś, to patrz z serii R61i. Możesz jeszcze Dell oraz Asus, ale jak dla mnie, to cała reszta jest o kant pupy potłuc. Niby wygląd śliczny, itp, ale wytrzymałość jest do kitu.