Ja mam E51, telefon świetny, chyba niezniszczalny, bateria trzyma mi pełne 7 dni jak się nie bawię Nie jest to co prawda telefon stworzony do multimediów, ale jako że ma Symbiana zawsze można coś zainstalować. Co do smsów ma bardzo dobrą klawiaturę i pisanie na nim to “poezja” Do netu też jest świetny, ma WIFI, choć tu akurat przydałby się większy wyświetlacz, jest tylko 2’’.
Symbian zainstalowany na E51 śmiga że miło, ale to zasługa procesora (ARM11, 369MHz).
Co do wtyczki na słuchawki ta Nokia też nie ma 3,5 tylko 2,5.
Ogólnie rewelacyjny telefon jak dla mnie, nie wymieniłbym go na żaden inny
Napisałeś że ma być Nokia, ale masz również zaufanie SE więc napisz na temat SONY ERICSSON C902…Telefon ten kupisz poniżej 900zł.W zestawie jest przejściówka na 3,5 .Jest bardzo wygody w obsłudze, jakość muzyki też jest całkiem dobra.Posiada aparat 5 megapikseli do jego obsługi służą klawisz dotykowe umieszczone obok ekranu.Ogólnie bardzo funkcjonalny telefon naprawdę go polecam.
ja go miałem i nie polecam… c902 oczywiście… aparat żałosny filmiki nie lepsze, muzyka średnia a obsługa kijowa… obudowa też kijowa, malutki ekranik i brak OS