Planuje zakup nowej obudowy do komputera jako że moja ma już swoje lata, wybór padł na kilka a są to
Chce by ta obudowa posłużyła mi kilka lat przynajmniej , ATX , Cena max 400zł. Jeśli te według was nie są odpowiednie to może polecicie coś odpowiedniejszego.
Osobiście posiadam 301 w wersji białej - wygląda bardzo podobnie tylko, że jest mini-tower. Zawsze miałem przeświadczenie jak @panicagaming , jednak po tej obudowie wiem, że solidna buda robi różnicę. Mocowania (bardzo wygodny montaż szklanej ścianki), jakość blachy, i po prostu…czuć, że to lepszy kawałek sprzętu. Jest minimalistyczna, ale moim zdaniem w tym tkwi jej piękno.
Pisałem kiedyś recenzję i ma ją teraz mój syn. InWin też jest dobrym wyborem ale w tym modelu NZXT docenisz piwnicę i doskonale zaprojektowany tył budy gdy będziesz prowadził kable.
To teraz bądź miły dla autora wątku i pokaż mu gdzie kupi taką obudowę za maksymalnie 400 zł Jeśli chcesz coś poradzić, to wpierw przeczytaj wcześniejsze posty .
Ja bym polecal cos od be quiet!, sam mam Silent Base 800 tylko szkoda, ze tunelu na zasilacz nie ma.
Latwo uporzadkowac kable, chociaz 1 raz skladalem komputer i mi to nie wyszlo .
Chowasz cały ten pierdolnik z kablami od PSU. W piwnicy też zazwyczaj chowasz dyski HDD. Dzięki temu rozwiązaniu, całość wygląda dużo schludniej i wentylacja budy jest przy okazji dużo lepsza.