Planuje zakup nowego komputera, i jak wiadomo potrzebna jakaś obudowa, chcę mieć skrzynkę w czerni, podobają mi się proste obudowy, bez żadnych LCD (ew. nie za duże), bez żadnych dużych wlotów powietrza z przodu. Oczekuję solidnego wykonania, przeszukałem wiele ofert, jak narazie najbardziej podoba mi się ta, ale nie ma za dobrego komentarza, aczkolweik opinia 1 osoby nie zawsze jest odpowiednia do zakupionego towaru. Czy ma moze ktoś taką obudowę, i może coś o niej napisać? Może polecicie mi jakąś inną obudowę do 250zł?
Pozdrawiam
aaa i nie chce aby koniecznie napędy trzeba było maskować.
Nie podoba mi się otwieranie obudowy. Nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania. Ale czytając artykuł na PurePC, CoolerMaster Centurion 534 wydaje się być dobrym rozwiązaniem, tylko martwi mnie trochę chłodzenie, i mało miejsca. Planuje tam wsadzić:
Matheosh nie podoba mi się ten siatkowany przód, więc odpada, a poza tym taki siatkowany przód nie za bardzo tłumi hałas. A karta graficzna nie ma służyć mi do grania, tylko do konwersji plików video, i z tego powodu w temacie wyżej podanym polecono mi taką kartę.
Bierz Chieftec LBX 01 BBB Medium Tower … czas polubić Obudowa wykonana bardzo solidnie z dobrych materiałów waży 15kg… (Medium Tower) , jak chcesz mieć dużo przestrzeni i dobrą cyrkulacje powietrza to będzie to najlepszy wybór. Zwłaszcza dla Quada.
Ta pierwsza jest wypasiona Czasami mnie kusi żeby kupić sobie jakąs fajną obudowe, ale po dłuższych namysłach twierdzę, że to strata kasy. Lepiej w sprzęt zainwestować.
ten tracer zaś to porażka, zastosowana w niej blacha niemal gwarantuje wysokie oscylacje wkręconych w nią podzespołów (dysk twardy, nagrywarka dvd) więc ktoś się spyta za co te 140zł - pewnie za ten przedni pseudo bajerancki przedni panel.