Bardzo mi się nie chciało zmieniać przeglądarki, więc wciąż z tym zwlekałam, ale ten Slimjet już tak się zepsuł (po najnowszej aktualizacji przestał obsługiwać część słów kluczowych), że nie mam wyboru
Zależy mi najbardziej na wbudowanym translatorze, który tłumaczy całe strony na miejscu, wyszukiwaniu z paska nawigacji (tego z adresem strony) z użyciem słów kluczowych, tak aby wyniki były otwierane w nowej karcie, otwieraniu odnośników w nowej karcie po przeciągnięciu ich w dół i obsłudze dużej ilości dodatków.
Która przeglądarka ma takie opcje?
Na chromium - poznaj Comodo Dragon Internet Browser 88, poczytaj. Ma wszytko to, co chrome i więcej.
@Bogdan_G a co konkretnie ma więcej? Kiedyś go przez chwilę używałam, bo zainstalowałam jakoś razem z firewallem od Comodo, ale mnie nie zachwycił. No ale to było dawno i może teraz coś się poprawiło…
Podejrzewam, że nie wbudowali translatora (te używające mechanizmu dodatku ogranicza limit 5000 znaków w tłumaczeniu), gestu przeciągnięcia linka.
Firefox, ale bait słaby
A dla , bo temat już jest. Moja Opera nie dała rady FF . Nie ta filozofia
Jako odrębny program - ta przeglądarka działa błyskawicznie. I mimo tych samych dodatków do blokowania co FF - disconnect i uBO - znacznie więcej blokuje. Jedyne chromowate - używa się stabilnie i długo.
U mnie windows 10 pro polubił bardzo comodo icedragon - to na FF wersja 65. Tak szybko śmiga, że bije po oczach, ale żadne portable, tyklo wersja instalacyjna. Na razie nie ma nowych, ale chodzi po internecie jak błyskawica i od razu uruchamia się, gdy klikam po uruchomieniu sprzętu. Oraz nigdy nie zawiódł.
Co innego, gdy działały w nim aplety antywirusa/firewalla - wiadomo - procesów było ze 20 dodatkowo. Jako przeglądarka - lepsza od chrome o wiele. Warta wypróbowania. A próbowałem kiedyś i było całkiem OK.
Teraz sprawdziłem - comodo dragon nie ma wbudowanego tłumacz stron.
Są z 4 przeglądarki. Edge, chrome/cromium/Opera. jeden pies. i Firefox.
Cała reszta to rzeźbienie w gównie i próba wyciągnięcia kasy od jeleni.- Brave widziałem robione pod reklamy.
A dzeci się cieszą
Jestem linuksiarzem, ale w tym temacie chciałbym porządną zamknietą przeglądarkę. za kasę
Cos jak kiedyś presto w Operze
I przypuszczam, ze wielu by się skusiło.
A to comodo idzie zrobic z chrome chrome:flags z chromium