Wybór rx570

Co lepsze msi gaming x czy aourus ? (Rx570)

PC chodzi z ryzenem 1200af elementum e2 550w i ramami patriot viper 3000mhz i mobo b450

Chodzi mi o kulturę pracy i temp

Najtańszy 1650 Super, np. taki. https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-kfa2-geforce-gtx-1650-super-oc-4gb-9175934891?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed

Za rx 570 w tych wersjach dasz 700-800, a żre wiecej prądu i słabszy wydajnościowo. :wink:

Kupuje używkę od gościa

Za 370 msi i za 380 aorus

Był post o tym gościu na fb i mówili ze legit i ze sami kupowali. Pozatym daje 14 dni rozruchu i „tylko odbiór osobisty”

Sam go napisałem z fejkowego konta, jak sprawdzisz parwdziwość? Opinie w necie to jeden wielki smietnik i SEo/PR. :slight_smile:

Bez adresu, bez kontaktu, gotówka w łapke, a zdechła koparka dla Ciebie? :wink:

Jak juz przerobisz etap frustracji na swoje sknerstwo, to wybierzemy Ci działającą kartę. :wink:

W pełni popieram, GTX1650s będzie bardziej optymalnym wyborem niż pokoparkowy radek.
Naprawdę warto dołożyć tych kilka groszy.

Podał mi adres

To są karty z pctow z Anglii. Pozatym wole żeby osoby często udzielające się na grupie były fajkami :sweat_smile:. Grupa - nocny patrol olx

A to w anglii nie wynaleźli jeszcze koparek?

Poważnie myślisz że jakimś dziwnym trafem wszyscy angole pozbywają się właśnie tych kart?
Pomyśl logicznie, to wyprzedaż upadłej farmy.