Witam, moje słuchawki (Genesis H59) mam tylko rok, ale po wielu razach źle kupionych słuchawek z mikrofonem zdecydowałem się na kupno osobnego mikrofonu i słuchawek, więc szukałem w internecie jakichś dobrych słuchawek bez mikrofonu i znalazłem 6 słuchawek które mi się podobają, ale nie wiem jakie z nich są najlepsze ;/ Ich nazwy to:
• MARSHALL Major II
• SKULLCANDY Crusher
• RAZER Kraken
• RAZER Kraken Pro V2
• Razer Kraken Pro V2 Oval
• Razer Kraken Pro 2015
Wiem, że Razery mają już mikrofon, ale jest mi on nie potrzebny, chodzi tylko o dźwięk słuchawek A poza tym słyszałem, że ich mikrofon jest słaby. Cena nie gra roli, chciałbym kupić jak najlepsze słuchawki z tych co tutaj wypisałem, nie będę kupował przez internet, a jak macie jakieś lepsze słuchawki do wyboru to chętnie je sobie sprawdzę Pozdrawiam!
Żadne słuchawki mi się stamtąd nie podobały, a jak już jakieś to nie były dostępne w sklepach stacjonarnych typu MediaMarkt itp. Pisałem: ,nie będę kupował przez internet’’.
Proponowałbym sprawdzić ISK HD9999 czarny - zbierają dobre opinie i swego czasu były najbardziej popularne na Ceneo. Druga, tańsza propozycja to JBL model T450BT dostępne np. w Sferisie.
Jeden użytkownik z innego forum również polecił mi ISK HD9999, więc te słuchawki wychodzą na prowadzenie A JBL nie będę brał, bo to ma być do gier, a nie mp3.
W końcu o dźwięk chodzi czy o wygląd? Zdecyduj się. Sam fakt, że będą ładniej wyglądały według Twego oka nie sprawi, że zagrają lepiej.
http://www.test-gear.pl/polecane-sluchawki/
Generalnie mógłbyś się bardziej życzliwie zwracać do osób, które poświęcają swój wolny czas, żeby Ci pomóc.
Staram się używać tutaj bardziej profesjonalnej Polszczyzny i zwracać się życzliwiej niż robię to po za forum Jak chcesz mogę się gorzej zwracać… I nie chodziło mi o wygląd, tylko, że nie podobała mi się ich ocena i wady.
Tych słuchawek nie ma w sklepach stacjonarnych
HD9999 wydają się być sprawdzonym wyborem. Poniżej ranking najczęściej wybieranych modeli wh. Ceneo. Powinien pomóc
Na drugim miejscu są słuchawki, które są na mojej liście, ale kilka osób napisało, że są słabe
Encore RockMaster OE 199 zł
HyperX Cloud Stinger 189 zł
xkom ma sklepu stacjonarne
Niestety tych słuchawek nie ma u mnie
Z Twojej listy Marshale mają najlepsze opinie.
Okej
Ja bym ci polecił HyperX Cloudy
Ale nie Stingery, które wedle opinii grają i wykonane są gorzej od Cloud 1 i 2.
Ja polecam Sluchawki Takstar pro 80 qpad qh90 i hyperx cloud https://www.morele.net/sluchawki-hyperx-cloud-ii-red-7-1-khx-hscp-rd-713089/
Dzięki za odpowiedź
Spoko, będę się tego trzymać