Mam zamiar grac w gre sieciwa strategie gdzie kazda mili sekunda siw liczy i potzeba mi laptopa zeby wogule sie nie zacinał. Bede gral na stimie gdzie mam zamiar uruchomic tzw. Klony i grac jednoczesnie na kilku kontach naraz. Po za tym mam zamiar podlaczyc ze dwa monitory do niego. Co do sprzetu sie nieznam. Dlatego sie tu pytam. Koszt przeznacziny na to to okolo 4500 zl
Jesli masz zamiar mi jakis sprzet ogarnac to radze sie pospieszyc bo w srode bede jechal po odbiur laptopa ktorwgo juz zamowilem. A moge go jeszcze odmowic.
Nie dość że ci pomagają - za darmo, z dobrej woli, to jeszcze każesz im się spieszyć. Uwierz mi ludzie na tym forum potrafią pomóc, ale “radze sie pospieszyc” jest tu zbędne i nie ma wpływu na to, jak szybko pomogą.
Ludzie mi juz duzo tu ponogli i wyjasnili. Wiec zamuwilem jiz laptopa. Inny napisal pytania wiec mu odpowoedzialem. Co do spieszenia sie to nie wiem co on chce. Moze chce mi ogarnac sprzet na ktorym zarobi. Jak juz kupie to bedzie kapa. Dlatego tak napisalem.
Jeżeli zamówiłeś, któryś z tych dwóch początkowych czy ten Panci (z i5/i7 i 1650) = nie jest źle.
W każdym wypadku wybór jest OK, w jednym mniej, w innym więcej nieco.
Zamuwilem tą i7 twoja wiadomosc mnie do niego przekonala. Dzieki wiwlkie Marcin.
I reszcie terz dzieki wielkie.
To jeszcze tylko zamówić słownik i będzie git.
Jestem dyslektykiem. Po za tym mieszkam 12 lat poza granicami polski rozmawiajac w innym jezyku wiec zapomnialem wiele polskich słow. Wiec jeszcze raz . dzieki .
Spoko, ale dla kariery drugi język lepiej znać troszkę poprawniej, a przynajmniej autokorektę ustawić, sam zjadam przecinki i ogonki więc jestem tolerancyjny
No sorry. Poprawie sie nastepnym razem.