Witam. Co myślicie o tej nawigacji :http://allegro.pl/nawigacja-gps-4-3-ts8500-promocja-noworoczna-i1385730274.html
odbiornik nawigacji to pestka,każdy na windowsie CE5 będzie dobry,ale ważne zebyś do tej nawigacji kupił dobrą mape,na polske to polecam Automapa,zachód to TomTom albo Garmin
Wcześniej miałem Akire z Biedronki do której zapakowałem TomToma z mapą prawie całej Europy. Na LARKU FIREBIRD też śmigało i tak myślę czy na tej też to pójdzie, bo nie mogę się doczytać czy jest ograniczenie dla karty SD.
Jeśli ktoś się zna to niech się wypowie czy warto
Nawigacja przeceniona z 300 na 75zł
no nawigacja jak nawigacja,bawiłem sie nią w sklepie i jest na windowsie CE5 i już odblokowany,mozesz inna mape dać na karcie pamieci,bo tam masz mapy copernikus i nie wiem czy one są dobre czy złe
Co do nawigacji podanej przez Błażeja to samo urządzenie jest całkiem wporządku (Automapa może na nim nie działać) Igo8 powinno hulać bez problemu, i do tego ma bardzo dobre mapy (Czy to Navteq czy Teleatlas czy dostawcy lokalni). Za tą cenę można polecić, aczkolwiek trzeba też doliczyć koszt zakupu map.
pozdrawiam Marcin