Wybór telefonu w rozsądnej cenie (apple)

Czy na dzień dzisiejszy jest jeszcze sens kupować Iphone 7 plus, czy nie ma sensu pchać się w staroć i lepiej dołożyć do czegoś nowszego?

Tak, najlepiej dwa razy tyle co myślisz, większy lans

1 polubienie

Opłaca się. Sam 2 miesiące temu nabyłem iPhona 7 zwykłego :slight_smile: Jak narazie najlepszy smartfon w życiu po pół życia z Androidami :slight_smile:

Nowe to dla szpanu, za rok, półtora to napewno mniejszy sens będzie kupić 8 zamiast Xs. Teraz tylko chcąc kupić SE trzeba by sie zastanowić nad Xr, aczkolwiek chyba tez bardziej dla szpanu :slight_smile: Chyba, że byś wygrał w Euro Cash :stuck_out_tongue:

Wersja 7 nadal dostaje najnowsze aktualizacje, mocy jej nie brakuje, zdjęcia robi bardzo dobre, więc po co przepłacać?

1 polubienie

Tak się składa, że moja panna ma iPhone 7, ja zaś mam P20 Pro - w kwestii wydajności i szybkości działania wielkiej różnicy nie ma. Jeżeli chodzi o wsparcie - iPhone 5S właśnie dostał iOS 12, tak więc jest to jego już 5 duża wersja (zadebiutował razem z iOS 7). iPhone 7 przyszeł z iOS 10, także myślę, że iOS 14 to jak w kieszeni dostaniesz na ten model. :wink:

Jeżeli chodzi o kwestie ekranu, aparatu, pamięci, wszystkich ficzerów - kwestia indywidualna.

O to mi chodzi, czy za 2 lata (kupując teraz ten 7p) nie okaże się, że mam rzęcha, co nawet strony wp.pl nie otworzy :confused: Tak mam teraz z BlackBerry, którego kupiłem za niewiele niższą cenę, a osrali mój fonik :frowning: (czy tam firma padła - nieważne :stuck_out_tongue: )

Spokojnie, mocy raczej nie braknie, chyba że świat nagle oszaleje i na strony mobilne zaczną ładować fotki 4K albo animowane gify. W najgorszym wypadku za 2 lata skończy się wsparcie i nie będziesz dostawał aktualizacji, ale to nie jest żaden problem w Apple, bo tam nie ma tyle robactwa, co na Androidzie.