Wybór telefonu

Czyli jednak postawiłeś na telefon z symbianem :stuck_out_tongue: Co prawda nie wiem jak działa ten symbian s60 v5, ale myślę, że dobrze zrobiłeś, że nie zdecydowałeś się teraz na telefon z WM. Symbian na bank będzie prostszy w obsłudze niż WM dla tak młodej osoby. Ale już kolejny telefon, który będziesz kupował, wówczas będę zachęcał do WM :stuck_out_tongue:

Symbian prostrzy w obsłudze??! :o :o :o A widziałeś kiedykolwiek symbiana na nokii N97?? Jest tak zawalony na pulpicie że nawet tapety nie widać :o

nie widziałem, tak jak napisałem nie wiem jak działa ten symbian s60 v5 (w zamyśle było nigdy z tego nie korzystałem), z którego podobnie jak Omnia HD korzysta Nokia N97. Ja polecałem nokie n95 ze starszą wersją symbiana, co zresztą ktoś skomentował, że symbian to archaiczny system :stuck_out_tongue:

ja miałem symbiana i moim zdaniem jest to dziadostwo! Na noki 6220c telefon mi się zawieszał, jest zabawa z podpisywaniem aplikacji, mi się totalnie nie podobał lcd pod względem jakość kolorów niby 16mln ale kolory na 256 tyś były o niebo lepsze. Kupiłem telefon w play i już był zepsuty aparat… jedyne plusy jakie mogę wymienić to niezłej jakości kamera, gps, oraz 2 aplikacje z jakich korzystałem.

Ogólnie do systemów w telefonie nic nie mam ale symbian już niczym nie zaskakuje. Teraz najlepsze systemy to Apple Os o Android. WM i symbian na końcu listy.

Ehh… lepiej było kupić jakiś telefon z WM?

Szkoda, zgadzam się z tym że nokia n97 ma zawalony pulpit, kupiłem ja sobie, zainstalowałem kilka aplikacji z Ovi Nokia i stał bardzo wolny…

Telefon dojedzie jutro.

Pozdrawiam!

windows wcale nie jest lepszy pod tym względem. Android jest dość lekkim systemem, najczęściej mają go telefony z niezłą konfiguracją, więc nawigowanie jest szybkie i bez zawieszek.

Napisałem że odradzam telefony z jakimkolwiek OS’em ale już szczególnie nie jestem w stanie zaufać WM (choć go nie testowałem, może dlatego że za dobrze znam wady normalnego windows i win CE), osobiście uważam że jeśli OS’em to wszystko byle nie WM.

Ale to jest moje osobiste zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

wybierz system Android a fonek ze stajni HTC :slight_smile:

“Iphona 4” omijaj z daleka …http://pda.pl/news/iphone_4_i_jego_pier … ze_sklepu/

Jak już napisałem, telefon właśnie dojechał.

Córka jest b. zadowolona, choć myślę że wolała by jakiś cieńszy…

Pozdrawiam!