Chcialbym sie przesiac na Viste i oblukac jak tam dzialaja gry pod dx10 i mam takie pytanie na partycji jednej mam XP’ka to przypuscmy ze Viste chce na druga, ale znajomy mial tak ze, podczas instalacji Visty pliki kopiowaly sie i na jedna i druga partycje. Jaka wersja bedzie najlepsza moj kopmputer to Quad q6600 gf 8800 gtx 2 gb ramu Geil 800 mhz
Każda zależy ile masz kasy. Jak masz dużo to pierz Ultimate a jak nie no Home Premium
Z tym kopiowaniem pierwsze słysze
Oczywiście najlepsza będzie najbogatrza wersja czyli Ultimate:)
a jak pozniej bedzie ze sterownikami nie bedzie jakis problemow?
Ze sterownikami i programami do Visty jest coraz mniej problemów, przy twojej konfiguracji Vista i gry na niej powinny chodzić płynnie.
Pozdrawiam
^nie powinny tylko bedą chodzic ultrapłynnie, a z tym kopiowaniem plików na dwie partycje to chyba kumpel miał bete nic takiego sie nie dzieje
ja również polecam najbogatszą wersje visty
nie ma znaczenie jaką wersje visty wybierzesz to i tak strownikami wszędzie tak samo tylko przy basic są różnice z kartami ale tobie nie potrzebna jest baisc przy tym komputerze
lennar
Na Forum używamy polskich znaków.
Proszę poprawić pisownię zarówno w temacie, jak i w opisie problemu.
W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku
Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Dla pirata nie ma - ale dla normalnego użytkownika i cena ma znaczenie. Wydaje mi się że wersja Home Premium powinna wystarczyć w zupełności w domowo-multimedialnych zastosowaniach…
Nie wiem, czy jest sens, aby jeszcze raz to powtarzać, ale dokładnie tak samo, jak wszyscy moi czcigodni poprzednicy, również polecam bardzo najbogatszą wersję systemu Windows Vista, gdyż jest to niewyobrażalnie dobry system i nie ma z nim żadnych problemów, no poza małymi na samym początku, ale to było w lutym, kiedy nie było jeszcze poprawek. Kropka.