Postanowiłem zmienić telefon i jak zwykle urdzoił się problem - nie wiem jaki wybrać. O telefonach pojęcia za dużego nie mam, jednak do Nokii jestm bardzo przyzwyczajony. Samsung (Plus - 19zł) wydaje się stosunkowo dobrym rozwiązaniem tymbardziej, że jestem obecnie w plusie i został bym przy starym numerze. Nokia (w Playu - 49zł) ma chyba jendak odrobinę lepsze wyposażenie (+ karta pamięci), jednak wiąże się to ze zmianą numeru (chyba, że jest jakichś chaczyk, żebym nie musiał wydawać 50+VAT). Czekam więc na wasze rozwiązania.
buahaha to zdjęcie, które wkleiłeś na forum uważasz za świetne :lol: ??
Nie radzę słuchac Blackhawka i Symuska , bo oni w tego samsunga są zapatrzeni jak mohery w radio maryja.
Po samych parametrach widać, że 6151 jest lepsza. Tylko trochę zastanawia mnie rozdzielczość wyświetlacza, przed zakupem radziłbym sprawdzić, czy pikese nie są zbytnio rażące
Powiedziałem mu jak skonfigurować aparat żeby robił b. dobre zdjęcia poprostu kto się bawił rozjaśniaczem nawet na najlepszej cyfrówie nie zrobi dobrego zdjęcia…trzeba ustawić dabrą rozdzielczość i tryb BROń BOżE NIE AUTO a jak nie wierzysz to przejdź się do mojego domu to pokarzę Ci wydrukowane zdjęcia zrobione tym fonem!
Dlatego właśnie Twój głos na e250 się nie liczy. Jak możesz napisac że e250 jest najlepsze nie mając doczynienia z 6151?
Postanowione. Za chwilę ja epo 6151 (w playu nie płacę za aktywację i mam kartę pamięci w kwocie aparaty). W simplusie za 5 dych bedę miał gołego Samsunga bez karty ale z aktywacją ;]
Wybrałem Nokie. Samsung zawiesił się dwukrotnie podcza “zabawy” nim w salonie plusa. ;]Teraz mam Nokię w play’u, za tańszy abonament, mam tańsze połaczenia, tańszy abonament, i tyle samo darmowych minut. I numer mi się zminił… w sumie tylko jego 3 pierwszy cyfry - reszta taka sama. Więc prawie się nie zmienił
Mi się nic nie ścina a mam kartę 1 GB .A tak swoją drogą to każdy będzie zachwalał swój telefon każda ma wady i zalety.W żadnym temacie nie gnoiłem w200i ani 6151.Myślę że moja komórka jest dobra nic mi w niej nie brakuje i taką chciałem.I na przyszłość skończmy tą wojnę typu"Samsungi to Szajsungi" bo to się już staje smutne i żałosne nie mówie tego podlizując się ale w200i to fajny fonik
Złączono Posta: 11.07.2007 (Sro) 21:25
W każdej chwili da się coś wymyślić na SE :biggrin: